LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φλόριντα: 15 πυροβολισμοί σε κλαμπ ‑ Τουλάχιστον δυο νεκροί

Τραυματίας μετέδωσε live στο Facebook, την νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Δημοσίευση 25/7/2016 | 11:30

Φλόριντα: 15 πυροβολισμοί σε κλαμπ ‑ Τουλάχιστον δυο νεκροί

Πυροβολισμοί στην Φλόριντα με τουλάχιστον 2 νεκρούς και 14 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας άνοιξε πυρ περίπου στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας) κατά του πλήθους εντός ενός νυχτερινού κλαμπ μέσα στο οποίο διεξαγόταν εκδήλωση νέων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Club Nlu στο Φορτ Μάγιερς, κατά τη διάρκεια ενός εφηβικού event, κάτι που σημαίνει ότι - στην πλειοψηφία του - το πλήθος είναι νεαρής ηλικίας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ένα 14χρονο παιδί έπεσε νεκρό κατά τη διάρκεια της επίθεσης, της οποίας ακόμα είναι άγνωστα τα κίνητρα. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τις αρχές εάν στην επίθεση εμπλέκεται ένας δράστης ή περισσότεροι. 

Τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες. Σε δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η αστυνομία, αναφέρεται ότι αρκετοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο και ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων. Την ίδια ώρα, φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον χώρο γύρω από το κλαμπ να έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

H αφίσα της εκδήλωσης που φιλοξενούσε το κλαμπ

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο δράστης έχει συλληφθεί ή εάν κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον χώρο γύρο από το κλαμπ να έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Wink News, πάνω από 30 πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα από το κλαμπ, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο από εφήβους, κάτι που επιβεβαιώνει ο μεγάλος αριθμός από τα ενδεικτικά καρτελάκια για τους κάλυκες που έχουν τοποθετηθεί από τη σήμανση σε όλη την τοποθεσία.

Τραυματίας μετέδωσε live την νοσηλεία του στο Facebook

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες και οι εικόνες που βγαίνουν στην δημοσιότητα μετ ατην επίθεση σε νυχτερινο κλαμπ στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ένας από τους διασωθέντες, ο Timothy Settles, ανάρτησε ένα βίντεο (μέσω live streaming) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έγραψε δεν θέλω να πεθάνω, λίγα λεπτά μετα τη φονική επίθεση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες