LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στα Λιμανάκια: Η 19χρονη είχε ομολογήσει αλλά κανείς δεν την πίστεψε

Στη γειτονιά έλεγαν ότι η κοπέλα είναι έγκυος

Δημοσίευση 26/6/2016 | 13:07

Έγκλημα στα Λιμανάκια: Η 19χρονη είχε ομολογήσει αλλά κανείς δεν την πίστεψε

Εξιχνιάστηκε το ανατριχιαστικό έγκλημα με δράστες έναν 34χρονο και την 19χρονη σύντροφό του, που χτύπησαν θανάσιμα με ανεμιστήρα ένα 50χρονο και στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας όπου τον έκαψαν.

Το ζευγάρι διέμενε σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Δραπετσώνας. Οι δυο τους είχαν μετακομίσει, στο διαμέρισμα όπου δολοφόνησαν τον φίλο τους μόλις λίγους μήνες ενώ λέγεται πως πριν η 19χρονη ζούσε με τον 34χρονο στο πατρικό του το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που δολοφονήθηκε ο 50χρονος.

Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής, δεν πρέπει να κατάλαβε κανένας στη γειτονιά ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί στο σπίτι του ζευγαριού ενώ έμαθαν για το έγκλημα την ημέρα της σύλληψής τους.

Το προφίλ των δραστών

Ο 34χρονος μεγάλωσε στη Δραπετσώνα μαζί με τους γονείς του και τα αδέρφια του. Όπως λέει κάτοικος της περιοχής, που τον γνώριζε από μικρό παιδί, δεν πίστευε πως θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα.

Ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι γείτονες του ζευγαριού είχαν παρατηρήσει πως το ζευγάρι, αν και άνεργο, άλλαζε συνεχώς μηχανάκια για τις μετακινήσεις του, γεγονός που τους είχε βάλει σε σκέψεις για τη ζωή του ζευγαριού.

Όσον αφορά τη 19χρονη οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα κορίτσι που δεν έμοιαζε μεγαλύτερο από την ηλικία του ωστόσο φαίνεται πως της άρεσε να επιδεικνύει με τα ρούχα της το αδύνατο κορμί της. Για πολλούς, ο τρόπος με τον οποίο επέλεγε να ντύνεται χαρακτηρίστηκε ακόμη και προκλητικός.

Την ξυλοκόπησε, ομολόγησε τον φόνο αλλά οι αστυνομικοί δεν την πίστεψαν

Η μαρτυρία που προκαλεί όμως σοκ είναι ότι η 19χρονη φέρεται να είχε ομολογήσει στις αρχές της περασμένης εβδομάδας το έγκλημα σε αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Όπως υποστηρίζει το ίδιο πρόσωπο, η 19χρονη είχε κακοποιηθεί σωματικά από τον σύντροφό της για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η νεαρή κοπέλα φέρεται να είπε στους άνδρες της ασφάλειας πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 34χρονο ενώ δεν δίστασε να τους αποκαλύψει πως εκείνος είχε διαπράξει φόνο και να τους εκφράσει φόβους ακόμη και για την ίδια της της ζωή.

Ωστόσο οι αστυνομικοί φαίνεται πως δεν έδωσαν περισσότερη σημασία στα όσα φέρεται να τους είπε. Δύο ημέρες αργότερα ο αδελφός του 50χρονου θύματος αναγνώρισε το άψυχο κορμί του από τα τατουάζ και στη συνέχεια υπέδειξε το ζευγάρι στις Αρχές λέγοντας πως τελευταία έκανε πολύ παρέα μαζί τους.

Ήταν έγκυος;

Στη κλειστή γειτονιά της Δραπετσώνας οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η 19χρονη, που υποστήριξε πως ο 50χρονος προσπάθησε να την παρενοχλήσει, είναι έγκυος.

Τόσο ο 34χρονος όσο και ο πατέρας του είχαν εκμυστηρευτεί σε κάποιους ότι η νεαρή κοπέλα περιμένει παιδί και μάλιστα αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους της μετακόμισής τους στο ισόγειο διαμέρισμα.

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν ήταν εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα 19.04.2024
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα 19.04.2024
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα 19.04.2024
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα 19.04.2024
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος 19.04.2024
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος 19.04.2024
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα 19.04.2024
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος 19.04.2024
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες