LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με χτυπούσε, τον φοβόμουν, είμαι πολύ τυχερή που σώθηκα από αυτόν»

Τι είπε η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο

Δημοσίευση 13/6/2016 | 10:33

«Με χτυπούσε, τον φοβόμουν, είμαι πολύ τυχερή που σώθηκα από αυτόν»

Ο μακελάρης του Ορλάντο, σκότωσε περίπου 50 ανθρώπους εισβάλλοντας σε γκέι μπαρ στην Φλόριντα και ανοίγοντας πυρ. Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, όνιερό του ήταν να γίνει αστυνομικός και να δουλέψει σε φυλακές ανηλίκων, σαν σωφρονιστικός υπάλληλος

Η Sitora Yusufiy γνώρισε πριν από επτά χρόνια, το 2009, τον Omar Mateen στο Ίντερνετ. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν αμέσως αλλά κράτησε μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες. Στις 27 Ιουλίου του 2011 βγήκε το διαζύγιό τους.

Η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι αρχικά φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος αλλά σύντομα έγινε πολύ βίαιος ενώ προσπάθησε να την απομακρύνει και από την οικογένειά της.

«Έμειναν μαζί τρεις ή τέσσερις μήνες», είπε ο πατέρας της κοπέλας μουσουλμάνος μετανάστης από το Ουζμπεκιστάν στη Nypost ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και συνέχισε: «Μετακόμισε μαζί του αλλά τέσσερις μήνες μετά μας τηλεφώνησε να πάμε να την πάρουμε. Την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Ήταν πολύ βίαιος απέναντί της. Οι αστυνομικοί του είχαν κάνει πολλές φορές συστάσεις».

Ο πατέρας της Yusufiy είπε επίσης ότι ποτέ του δεν συμπάθησε τον Mateen και ότι από την αρχή ήταν αντίθετος με τη σχέση αυτή γιατί είχαν γνωριστεί online.

Ο ίδιος λέει ότι αισθάνεται ευτυχής που η κόρη του γλίτωσε από αυτόν και τώρα είναι αρραβωνιασμένη με άλλον και περνάει πολύ καλά.

Η Yusufiy σε δηλώσεις της στην Washington Post είπε ότι στην αρχή της σχέσης τους όλα ήταν μια χαρά και δεν ήταν καθόλου βίαιος αλλά πού σύντομα τα πράγματα άλλαξαν. Άρχισε να την κακοποιεί και δεν την άφηνε να έχει καμία επικοινωνία με τους δικούς της:

«Δεν ήταν σταθερός άνθρωπος, με χτυπούσε, τον φοβόμουν και κάθε βράδυ σκεφτόμουν πως δεν ήταν ασφαλές για μένα να κοιμάμαι μαζί του. Με χτυπούσε. Επέστρεφε σπίτι και άρχισε να με χτυπά επειδή δεν είχα βάλει πλυντήριο ή για κάτι άλλο ασήμαντο. Έμεινα μαζί του μόνο μερικούς μήνες. Η οικογένειά μου με έσωσε».

Η πρώην γυναίκα του είπε ακόμα πως η οικογένεια του Mateen ήταν από το Αφγανιστάν αλλά εκείνος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στη Φλόριντα.

«Έμοιαζε κανονικός άνθρωπος. Δεν ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο και πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο». Η κοπέλα είπε επίσης ότι τους λίγους μήνες που έμεινε μαζί του δεν της έδειξε κανένα σημάδι ότι επηρεαζόταν από το Ισλάμ. Είπε επίσης ότι είχε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος και ότι εργαζόταν ως φύλακας σε μια κοντινή εγκατάσταση για ανήλικους παραβάτες ενώ συμπλήρωσε ότι ήταν ένα πολύ κλειστό άτομο.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της στην Washington Post είπε ότι δεν είχε καμία επαφή μαζί του από το 2011 που χώρισαν και παρά το γεγονός ότι ήταν βίαιος απέναντι της δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα σκότωνε τόσους ανθρώπους : «Από τότε δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του, αν και εκείνος προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή μαζί μου. Κυριολεκτικά με έσωσαν οι γονείς μου. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω τα όσα πέρασα μαζί του. Είμαι σίγουρα πολύ τυχερή».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 από τις πιο ακριβές φωτογραφίες που πουλήθηκαν ποτέ

ΝΕΑ 18.04.2024
Κάποιες μετρούν πάνε από έναν αιώνα ζωής

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι Θεός» : O Πρωθυπουργός της Ινδίας έχει φανατικό κοινό

Άνθρωποι 18.04.2024
Γιος ενός πωλητή τσαγιού σε μια μικρή πόλη στο Γκουτζαράτ

Η προέλευση και ο μύθος γύρω από το «κακό μάτι»

Ιστορικά 18.04.2024
Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μπλε το φυλαχτό

Ποιοι Έλληνες celebrities θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Άνθρωποι Χτες
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στα ψηφοδέλτιά τους πολλά γνωστά ονόματα

Η ανθρωπότητα έχει μόνο δύο χρόνια «για να σώσει τον πλανήτη»

Τεχνολογία Χτες
O πλανήτης μας αντιμετωπίζει μη αναστρέψιμη ζημιά

Η ιστορία του Παλιού Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης που κάηκε ολοσχερώς

Αρχιτεκτονική Χτες
Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι τρομακτικοί τρόποι που ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη

ΝΕΑ Χτες
Τα σενάρια μπορεί να γίνουν πραγματικά τρομακτικά

Πώς η κλιματική κρίση μεγαλώνει την ανισότητα των φύλων

Τεχνολογία Χτες
Οι γυναίκες και τα κορίτσια περνούν ακόμα πιο δύσκολα

Το παγκόσμιο απόθεμα εμβολίου κατά της χολέρας έχει εξαφανιστεί ενώ τα κρούσματα εξαπλώνονται

Τεχνολογία Προχτές
Η ανάγκη για εμβόλια και οι περιορισμένοι πόροι

Ο μαραθώνιος που ξεμπρόστιασε το νικητή του αγώνα

ΝΕΑ Προχτές
Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο ντροπιαστικός τίτλος στην καριέρα του νικητή

Tι συμβαίνει στη Δυτική Όχθη; Η κόλαση του πολέμου συνεχίζεται πέρα από τη Γάζα

ΝΕΑ Προχτές
Ο πόλεμος στη Γάζα έχει μεταμορφώσει και την κατεχόμενη Δυτική Οχθη σε τόπο μάχης