LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

17χρονος μαχαίρωνε γυναίκες επειδή ήταν παρθένος

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για έναν παραλίγο serial killer

Δημοσίευση 23/1/2015 | 00:00

17χρονος μαχαίρωνε γυναίκες επειδή ήταν παρθένος

Μια συγκλονιστική υπόθεση τριών αποπειρών δολοφονίας που συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι στην πόλη Portsmouth του New Hampshire στην Αμερική φαίνεται πως βρήκε τη λύση της.

Μια σειρά δολοφονικών επιθέσεων που είχε τρομοκρατήσει τόσο τους κατοίκους της περιοχής, όσο και την αστυνομία, που εξέφρασε τις ανησυχίες της για τη δραστηριότητα ενός serial killer, αποκαλύφθηκε, με δράστη έναν 17χρονο. Θύματα των επιθέσεών του τρεις γυναίκες διαφορετικού κοινωνικού κύκλου, άγνωστες μεταξύ τους και με μεγάλη διαφορά στην ηλικία, ενώ το αίτιο των εγκλημάτων του, όπως ομολόγησε, ήταν το μεγάλο αίσθημα μίσους που τρέφει για το γυναικείο φύλο και το γεγονός ότι ήταν παρθένος.

Ο έφηβος με το όνομα Ben Moynihan μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο μια 20χρονη, μια 45χρονη και μια 67χρονη γυναίκα, ενώ αποκάλυψε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σε δύο επιστολές που είχε γράψει για την αστυνομία.

Στη μια από αυτές έλεγε ότι σκοπεύει να συνεχίσει τις επιθέσεις του, ενώ κορόιδευε την αστυνομία που δεν μπορούσε να τον εντοπίσει και παρακαλούσε να τον συλλάβουν, ώστε να σταματήσει τους φόνους. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι ο νεαρός έχει ως πρότυπά του τους κατά συρροή δολοφόνους και έχει αναπτύξει τεράστιο αίσθημα μισογυνισμού μέσα του. Οι αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα από μια κοινή εικόνα που έφεραν  αυτές οι επιστολές, τις οποίες άφηνε στα οχήματα της αστυνομίας.

Μάλιστα, στη δεύτερη επιστολή ο Moynihan ανέφερε ότι αυτές οι γυναίκες πρέπει να πληρώσουν, γιατί εκείνος είναι 17 χρονών και είναι ακόμα παρθένος, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες. Κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθε στο φως και το προσωπικό του ημερολόγιο, το όποιο περιλάμβανε τις ακριβείς λεπτομέρειες των επιθέσεων και φανέρωνε το μεγάλο μίσος του προς το θηλυκό γένος.

Όμως το σημαντικότερο αποδεικτικό στοιχείο ήταν ένα βίντεο που βρέθηκε στον υπολογιστή του Moynihan, ο οποίος, κατά τα λεγόμενα του συνηγόρου του, πάσχει από μια μορφή αυτισμού. Εκφράζει την επιθυμία του να σφάξει όλες τις γυναίκες και αναρωτιέται αν πρέπει να το κάνει κόβοντάς τους το λαιμό ή καρφώνοντάς τες στην καρδιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες