LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τραμπ θα ζητήσει αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων από την πορνοστάρ Stormy Daniels

Στην αντεπίθεση περνά ο Λευκός Οίκος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/3/2018 | 20:54

Ο Τραμπ θα ζητήσει αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων από την πορνοστάρ Stormy Daniels

Σε αντεπίθεση περνάει ο Αμερικανός πρόεδρος διεκδικώντας αποζημίωση που μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατομμύρια δολάρια από την πορνοστάρ Stormy Daniels (κατά κόσμον Stephanie Clifford), όπως γνωστοποίησε το πρωί ο Michael Cohen, προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου.

Η Stormy Daniels έχει ισχυριστεί δημόσια ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τράμπ, τις οποίες αναγκάστηκε να κρατήσει κρυφές μετά από μια συμφωνία εχεμύθειας που υπέγραψε και για την οποία πληρώθηκε αδρά.

Σύμφωνα με τον Michael Cohen, η πορνοστάρ έχει παραβιάσει τουλάχιστον είκοσι φορές το συμφωνητικό εχεμύθειας που είχε υπογράψει λίγο πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Τότε, ο Michael Cohen είχε καταβάλει στην Κλίφορντ 130.000 δολάρια για τα οποία δήλωσε αργότερα στους New York Times ότι ήταν από τις προσωπικές του οικονομίες. Στο παρελθόν η Stormy Daniels είχε κατηγορήσει τον Cohen πως είχε σπάσει πρώτος το συμφωνητικό, απαλλάσσοντας και την ίδια από τους όποιους περιορισμούς.

Τον Φεβρουάριο, δικηγόρος της πορνοστάρ δήλωνε πως η Stormy Daniels είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα και, στις αρχές Μαρτίου η άμεσα ενδιαφερόμενη έκανε μήνυση ζητώντας να αποδεσμευτεί από το συμφωνητικό, με το επιχείρημα ότι ουδέποτε το είχε υπογράψει ο Τραμπ.

Ο Cohen έχει ήδη ζητήσει να εκδικαστεί η υπόθεση από ομοσπονδιακό δικαστήριο, λέγοντας ότι θα επιδιώξει να επιλύσει την αντιδικία μέσω διαιτησίας. Ο δικηγόρος της Stormy Daniels απάντησε μέσω Twitter στην πλευρά Τραμπ, λέγοντας πως το γεγονός ότι ένας εν ενεργεία πρόεδρος ζητά 20 εκατομμύρια ως αποζημίωση από έναν ιδιώτη «που απλώς θέλει να πει την αλήθεια» είναι αξιοσημείωτο, προσθέτοντας πως η πελάτισσα του δεν εκφοβίζεται ούτε προτίθεται να υποχωρήσει.

Η Stormy Daniels, που και παλιότερα είχε υποστηρίξει ότι είχε σχέσεις με τον Τραμπ το 2006, ενώ εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια, έχει επανειλημμένως υπαινιχθεί πως διαθέτει φωτογραφίες και βίντεο που είχαν ανταλλάξει στο παρελθόν με τον Τραμπ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες