E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύννεφα στον Λευκό Οίκο: Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ χωρίζουν;

Ρήγματα στον γάμο του αμερικανού προέδρου

Δημοσίευση 31/1/2018 | 12:40

Σύννεφα στον Λευκό Οίκο: Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ χωρίζουν;

Η Μελάνια Τραμπ θυσιάστηκε για την παράδοση χθες Τρίτη. Ήταν παρούσα όπως όλες οι πρώτες κυρίες των ΗΠΑ στην ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο. Κι αυτό, παρά τις φήμες ότι έχουν συζυγικά προβλήματα.

Κάθισε στη θέση που είχε κρατηθεί για εκείνη στο ημικύκλιο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Και η έκφρασή της για κάποιους έλεγε πολλά.

Ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά τις 12 Ιανουαρίου. Τότε, η Wall Street Journal δημοσίευσε άρθρο το οποίο ανέφερε ότι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν 130.000 δολάρια σε μια πρώην ηθοποιό ταινιών πορνό, τη Στόρμι Ντάνιελς. Της ζήτησαν να αποκρύψει το γεγονός ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο το 2006, λίγο μετά τον γάμο του με τη Μελάνια και όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους. Ο Λευκός Οίκος έχει διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.

Μετρημένα χαμόγελα από την Μελάνια

Τα χαμόγελα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα του ενός χεριού χθες. Το πρώτο, το πιο εντυπωσιακό, μόλις εμφανίστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων όταν τη χειροκρότησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Στη συνέχεια συνομίλησε χαλαρά με τον σερίφη της Αλμπουκέρκης Τζο Αρπάγιο στα αριστερά της.

Ντύσιμο με νόημα;

Μετά επέστρεψε η σοβαρότητα και ξεκίνησαν οι εικασίες. Το λευκό χρώμα που επέλεξε για το ταγιέρ και το παντελόνι της ήταν ένα κλείσιμο του ματιού στα λευκά ρούχα που είχαν επιλέξει να φορέσουν πέρυσι οι Δημοκρατικοί υπερασπιζόμενοι τις γυναίκες απέναντι στον νέο πρόεδρο; Η επιλογή του ταγιέρ ήταν ίσως από μόνη της μια αναφορά στη Χίλαρι Κλίντον που επιλέγει πάντα αυτό το ρούχο;

Τον χειροκρότησε καθιστή

Και όταν η Μελάνια προτίμησε να χειροκροτήσει τον σύζυγό της παραμένοντας καθιστή, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στάθηκαν όρθιοι, αυτό έγινε για να δείξει ότι πλέον δεν στηρίζει τόσο θερμά τον Αμερικανό πρόεδρο;

Πήγε με δικό της αυτοκίνητο και όχι με την λιμουζίνα

Και τέλος, τι να σκεφτεί κανείς για το γεγονός ότι η Μελάνια πήγε στο Κογκρέσο με δικό της αυτοκίνητο και όχι με την προεδρική λιμουζίνα; Επισήμως το έκανε για να τιμήσει τους ειδικούς καλεσμένους του ζεύγους, όμως είναι αντίθετο στην παράδοση.

Δεν τον υπερασπίστηκε δημόσια

Μετά τις καταγγελίες για τη δωροδοκία της Στόρμι Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, η Μελάνια δεν υπερασπίστηκε δημοσίως τον σύζυγό της. Αυτό μάλιστα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική παρενόχληση ή επίθεση.

Επίσης, ακύρωσε το ταξίδι της στο Νταβός, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ μετέβη μόνος την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μελάνια επέλεξε να επισκεφθεί μόνη της το μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη. Μετά πήγε στο Μαρ-ο-Λάγκο της Φλόριντα, στην έπαυλη που έχουν οι Τραμπ μέσα στο ιδιωτικό τους κλάμπ για να κάνει σπα.

Η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ κατήγγειλε μέσω Twitter τις «αισχρές και εντελώς ψευδείς» πληροφορίες» (…) «Επικεντρώνεται στην οικογένειά της και τον ρόλο της ως πρώτη κυρία», τόνισε.

Η Στόρμι Ντάνιελς έδωσε τη δική της έκδοχή για τα γεγονότα σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Touch. Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είχε όμως γίνει το 2011. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, είχε εκμυστηρευθεί στο στενό της περιβάλλον για τις σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006.

Η πέτρα του σκανδάλου μίλησε

Ο Τζίμι Κίμελ πήρε συνέντευξη χθες Τρίτη το βράδυ από τη Ντάνιελς για την εκπομπή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετά την ομιλία του Τραμπ. Αναμένεται να εμφανιστεί και στην εκπομπή The View του ίδιου δικτύου.

Στο “Jimmy Kimmel Live!” η Ντάνιελς, η οποία φέρεται να δεσμεύεται από μια συμφωνία για να μην προβεί σε αποκαλύψεις, δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Αρκέστηκε να γελά αμήχανα και να αποφεύγει τις απαντήσεις.

«Πίστευα ότι κάνω τοκ σόου και όχι ταινία τρόμου», σχολίασε από την πλευρά του ο Κίμελ αφού διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της Ντάνιελς στο In Touch.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα Χτες
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος Χτες
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός Χτες
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός Χτες
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα Χτες
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική Χτες
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική Χτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική Χτες
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές