E-Daily

Νέα τάση: Ρούχα από οργανικά ή φυσικά υφάσματα

Ήρθε και στην Ελλάδα η μόδα των φιλικών προς το περιβάλλον ρούχων

21/6/2017 | 00:36

Σε μια πραγματικότητα, που κατακλυζόμαστε καθημερινά από τις επιπτώσεις της περιβαλλοντικής μόλυνσης, από τα οδυνηρά αποτελέσματα χρήσης αμφιβόλου ποιότητας υλικά στη βιομηχανία των ρούχων, και όχι μόνο, υπάρχουν εταιρείες που καινοτομούν και αντιστέκονται στο εύκολο κέρδος χωρίς κανένα φραγμό.

Τα ρούχα από οργανικά ή φυσικά ανθεκτικά πιστοποιημένα υφάσματα, έχουν γίνει το απόλυτο trend στον ανεπτυγμένο κόσμο, με τους καταναλωτές να δηλώνουν παρών σε μια στροφή κατανάλωσης φιλικής προς το περιβάλλον.

Υπακούοντας τους περιβαλλοντικούς κανόνες, αποφεύγοντας υλικά επικίνδυνα για την υγεία μας, θυσιάζοντας το εύκολο κέρδος, δημιουργούν ρούχα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα μεγάλα επώνυμα brands. 

Στην Ελλάδα η αγορά είχε δισταγμούς, αλλά βρέθηκαν θαρραλέοι επιχειρηματίες που πίστεψαν και δικαιώθηκαν. Η ελληνική εταρεία “Presstshirt”, προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε ρούχα και άλλης φύσεως προϊόντα, με πρωτότυπα σχέδια, πάντα συμβατά με το στυλ της εποχής. 

Αν σκεφτείτε λοιπόν ότι οι επιλογές μας έχουν αντίκτυπο, τότε η στροφή σε οργανικά ή φυσικά ρούχα μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας, αλλά και το τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της “Presstshirt”.