LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφτασε η μεγάλη μέρα: Παντρεύονται Αντώνης Ρέμος‑Υβόννη Μπόσνιακ

Θα το πάρει, το κορίτσι!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/9/2018 | 19:23

Έφτασε η μεγάλη μέρα: Παντρεύονται Αντώνης Ρέμος‑Υβόννη Μπόσνιακ

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ ανεβαίνουν απόψε το βράδυ τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής τους κόρης Ελένης. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Η λευκή πρόσκληση γράφει: «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα». Ακολουθούν με μεγάλα μαύρα γράμματα τα μικρά ονόματα του ζευγαριού και με μικρότερα αυτό της κόρης τους, η οποία θα είναι παρανυφάκι. Μετά παρατίθενται τα ονόματα των τεσσάρων κουμπάρων και η διευκρίνηση ότι μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο. Αυτός δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό κτήμα του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυπόμπη.

Οι καλεσμένοι στο γάμο θα είναι 350, ανάμεσα τους και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Η guest list περιλαμβάνει συναδέλφους του γαμπρού, επώνυμες φίλες της νύφης, αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδας.

Το μυστήριο θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση. Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί μαρτυρά ότι μετά τη δεξίωση θα ακολουθήσει παρέλαση μουσικών αστέρων, σε ένα πάρτυ αντίστοιχο σε κέφι με αυτά για τα οποία είναι διάσημος ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ορχήστρα του, αλλά και ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη στα live του, ο dj Αντώνης Δημητριάδης που θα ανέβει στα decks για να ανοίξει τη βραδιά.

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καλεσμένοι είναι επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του είναι η παρουσία του Eros Ramazzotti, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα στη δεξίωση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Tabloid 19.04.2024
Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Tabloid 19.04.2024
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Tabloid 19.04.2024
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Media 19.04.2024
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία

Tabloid 19.04.2024
Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Προσφορές 19.04.2024
Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές

Προσφορές 19.04.2024
Εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Tabloid Χτες
«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Άνθρωποι Χτες
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας