LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Θερμή υποδοχή από χιλιάδες κόσμου

Δημοσίευση 18/1/2018 | 18:52

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες κόσμου στο Κάρντιφ της Ουαλίας, για τον πρίγκιπα Χάτι και την Meghan Markle. Τους αγκάλιαζαν και τους φιλούσαν.

Χάρι και Μέγκαν επισκέφθηκαν το Κάστρο του Κάρντιφ, όπου συνάντησαν υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αλλά και μαθητές, οι οποίοι τους χάρισαν παραδοσιακά γαμήλια δώρα

Η «Meghan-mania» οδήγησε τους φαν της βασιλικής οικογένειας να σχηματίζουν ουρές έξω από το κάστρο από τις 6 το πρωί (τοπική ώρα), επτά ώρες δηλαδή νωρίτερα από την επίσκεψη του ζεύγους.

Ωστόσο, αψηφώντας το κρύο περίμεναν υπομονετικά και χαμογελαστή την άφιξη της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού και αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι, με κάποιους μάλιστα να προσπαθούν να «κλέψουν» μία αγκαλιά της.

Το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση μίας ώρας στο Κάρντιφ. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του να κάνουν επισκέψεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, πριν από το γάμο τους, ώστε να δώσει στη Μέγκαν την ευκαιρία να δει τη χώρα που θα γίνει πλέον το σπίτι της και να συναντήσει το λαό του.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με ένα μαύρο παλτό με την υπογραφή της Stella McCartney, κρατούσε μία μικρή τσάντα σε χρώμα σκούρο πράσινο της εταιρείας DeMellier, ενώ το παντελόνι της ήταν του ουαλικού οίκου Hiut Denim.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την περιοδεία του από το ιστορικό κάστρο του Κάρντιφ, ένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλή αξιοθέατα της Ουαλίας, όπου από νωρίς περίμεναν οι φαν.

Η πρώτη που τους συνάντησε ήταν μία 18χρονη, η οποία είχε φτάσει στο σημείο από τις 6.30 το πρωί.

«Είναι υπέροχο το γεγονός ότι δεν είναι ένα τυπικό πρόσωπο που θα γίνει μελλοντική δούκισσα και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δει κανείς την αντίδραση του κοινού προς εκείνη. Είμαι μεγάλη φαν της βασιλικής οικογένειας. Κυρίως της Δούκισσας του Κέμπριτζ (Κέιτ Μίντλετον), αλλά και του πρίγκιπα Χάρι. Νομίζω ότι ο Χάρι και η Μέγκαν αντιπροσωπεύουν περισσότερο τη σύγχρονη κοινωνία, κρατώντας παράλληλα και κάποιες βρετανικές παραδόσεις ζωντανές. Πήρα και μερικά τριαντάφυλλα για τη Μέγκαν», δήλωσε.

Μία άλλη φαν από τη Λουιζιάνα, τόνισε με τη σειρά της: «Στην Αμερική αυτό είναι κάτι σαν παραμύθι. Νομίζω ότι είναι πραγματικά cool ότι είναι από τις ΗΠΑ και βιώνει την εμπειρία του βασιλικού lifestyle»

Η June Haws, χάρισε στο μελλόνυμφο πριγκιπικό ζεύγος τα παραδοσιακά Welsh Love Spoons φτιαγμένα από κασσίτερο για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο. Το έθιμο αυτό των Welsh Love Spoons χρονολογείται εδώ και αιώνες στην Ουαλία.

«Έχει χαραγμένο έναν ουαλικό δράκο, νάρκισσους και γαμήλιες καμπάνες», ανέφερε η Haws. «Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα ξεχωριστός για τον κόσμο που ζούσε παρακολουθώντας τη ζωή της Νταϊάνα εδώ και πολλά χρόνια όπως εγώ. Θέλω να τον δω ευτυχισμένο», πρόσθεσε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Tabloid 16.04.2024
Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Tabloid 16.04.2024
Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Tabloid 16.04.2024
Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Tabloid 16.04.2024
Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ