E-Daily

Τα πιο in εστιατόρια του κόσμου αυτή τη στιγμή

Από το La ως το Παρίσι

Δημοσίευση 4/1/2018 | 10:02

Από το Los Angeles ως το Παρίσι και από τη Ρώμη ως το Βερολίνο!

The Nixon Chops & Whiskey

O top chef Katsuji Tanabe αποφάσισε να περάσει όλο το Los Angeles από το μαγαζί του για να δοκιμάσει την θρυλική του μπριζόλα στο εστιατόριο στο Whittier. Όλοι θέλουν να φάνε μια ζουμερή μπριζόλα, και το κρέας εδώ φαίνεται απολύτως νόστιμο, με ένα μενού που περιλαμβάνει κι άλλα λαχταριστά πιάτα.

Providence

Πανάκριβο; Nαι. Αξίζει; Σίγουρα! Με σεφ τον Michael Cimarusti, θα νιώσεις βασιλιάς ειδικά αν αγαπάς το gourmet και τα θαλασσινά! Στη λεωφόρο του Melrose στο LA, και με διάσημους πελάτες στο ιστορικό του.

Aside

Στη χιπ γειτονιά του Peckham του Λονδίνου βρίσκεται το Aside! Μικρά πιάτα, γκουρμέ γεύσεις! Ο χώρος είναι ευάερος και άνετος, με ένα έντονο σκανδιναβικό vibe - ανοιχτόχρωμα και λειτουργικά έπιπλα, χωρίς πολλά διακοσμητικά - κλασικό σκανδιναβικό στυλ - ακόμη και τα ράφια κάτω από τα τραπέζια είναι για να αποθηκεύονται τα μαχαιροπήρουνα σας. 

Hof Van Cleve

Πάμε ως το Βέλγιο για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου, ο σεφ Peter Goossens, με εμπειρία 30 ετών ετοιμάζει ένα μενού που θα σε εντυπωσιάσει αν είσαι ανοιχτός στις νέες γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες!

Le Camondo

Οι επιλογές φαγητού στη συνοικία Monceau Park του Παρισιού, μια περιοχή που αποτελείται κυρίως από γραφεία, αρχοντικά και πρεσβείες, είναι αρκετά περιορισμένες, οπότε όταν το Le Camondo άνοιξε τις πόρτες του ήταν μια ευλογία για τους ντόπιους. Ένα πολυτελές εστιατόριο που γειτνιάζει με το Musée Nissim de Camondo. 

Enoteca Bulzoni Roma

To εστιατόριο Enoteca Bulzoni υπάρχει από το 1920 στη Ρώμη αλλά λίγο καιρό πριν παρουσίασε ένα εξαιρετικό μενού που ταιριάζει με τα κρασιά του (1000 διαφορετικές ετικέτες). Κλασικά πιάτα με μακαρόνια, ακριβά τυριά και χορταστικές μερίδες με κρέας συνοδεύουν τέλεια κάθε κρασί που θα διαλέξεις!

893 Ryōtei

Στο ασιατικό 893 Ryōtei ετοιμάσου να δοκιμάσεις τις καλύτερες γεύσεις αν είσαι φαν του είδους. Με τον σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων Duc Ngo επί ποδός (διάσημος για τα εστιατόρια Kuchi, Cocolo Ramen, και Madame Ngo). Σούσι, γκουρμέ ασιατικά πιάτα και όλα αυτά με θέα το Βερολίνο.