E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στα άδυτα του πρώτου ξενοδοχείου για παχύσαρκους πελάτες

Ένα μέρος που απευθύνεται σε παχουλούς ανθρώπους και θέλει να τους κάνει να περάσουν όμορφα

Δημοσίευση 8/11/2017 | 00:22

Στα άδυτα του πρώτου ξενοδοχείου για παχύσαρκους πελάτες

Κρυμμένο μέσα στην άβυσσο της Καραϊβικής, στο νησί της Ελευθέρας, εδώ και δυο χρόνια λειτουργεί ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε επισκέπτες πολλών κιλών και έχει σκοπό του να τους κάνει να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Το όνομα του θέρετρου είναι The Resort και αποτελεί την πρώτη και μοναδική ξενοδοχειακή μονάδα για παχύσαρκους πελάτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να νιώσουν άνετα, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια από τους γύρω τους.

Ο συγκεκριμένος προορισμός, αποτελεί την ιδανική εξωτική απόδραση για κάθε παχουλό τουρίστα που θέλει να απολαύσει τη θάλασσα της Καραϊβικής και τους κοκοφοίνικες. Μάλιστα από την έναρξη της λειτουργίας του, έχει καταφέρει να γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλής στο κοινό του, ενώ οι ανέσεις που προσφέρει, δεν έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό.

Ολόκληρο το ξενοδοχείο είναι κατασκευασμένο βάση των XL αναγκών των φιλοξενούμενων του και για αυτό διαθέτει πόρτες διπλάσια πλατιές από τις συνηθισμένες, καθώς επίσης και κρεβάτι που υποστηρίζονται από ράβδους χάλυβα ώστε να αντέχουν το μεγάλο βάρος και ξαπλώστρες και καρέκλες με πλάτος ένα μέτρο, κατασκευασμένες από χοντρό ξύλο. 

Αν όλα αυτά σας ακούγονται απίστευτα, δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ από τις εγκαταστάσεις του The Resort και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!