E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως να γίνεις πρωταθλητής στην αυτοϊκανοποίηση!

Να οργανωθούμε γιατί οι σχέσεις περνάνε κρίση...

Δημοσίευση 1/11/2017 | 14:56

Πως να γίνεις πρωταθλητής στην αυτοϊκανοποίηση!

"Πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δεν φτάνω" . Όλα και όλα παιδιά ο Πάριος είναι αξία και πρέπει να τον σεβόμαστε. 

Η αυτοϊκανοποίηση είναι προσωπική υπόθεση, έχει κυνηγηθεί από την επιστήμη, την εκκλησία, την μητέρα, την ανακατώστρα θεία, αλλά όπως δείχνουν τα νούμερα και οι μελέτες, η προσωπική ευχαρίστηση βγαίνει νικήτρια. Στις ηλικίες από 19-45 ετών το 40% δηλώνει ότι αυτοϊκανοποιείται συστηματικά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ποσόστο που θα ζήλευε τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού λοιπόν αφορά τόσο μεγάλη μερίδα του κοινού, δεν θα αργούσε η στιγμή που οι ειδικοί θα βελτίωναν την αυτοϊκανοποίηση, αυξάνοντας την ευχαρίστηση και προτείνοντας τρόπους να γίνει πιο συναρπαστική.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά κόλπα για να γίνετε πρωταθλητές στην προσωπική ευχαρίστηση, και να κάνετε το μοναχικό σας μονοπάτι πιο ευχάριστο:

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Εντάξει δεν σου είπα να απλώσεις ροδοπέταλα για να υποδεχτείς τον ευατό σου, αλλά χαμήλωσε τα φώτα, προσπάθησε να μην υπάρχει ακαταστασία στο χώρο, η σωστή θερμοκρασία θα βοηθήσει στην κορύφωση. Και φυσικά η καθαριότητα παίζει σπουδαίο ρόλο και αλλάζει όλο το σκηνικό.

Μη βιάζεσαι

Θα μου πεις έχεις το άγχος του χρόνου όταν είσαι με παρτενέρ, θα το έχεις και όταν είσαι μόνος σου; Θα σου απαντήσω ναι. Ο οργασμός που θα νιώσεις θα είναι μεγαλύτερος, όταν την ώρα της κορύφωσης, σταματήσεις και ξεκινήσεις από την αρχή.

Συχνές επαναλήψεις

Η επανάληψη φέρνει αποτέλεσματα στην ορθογραφία, στα θέματα παπαγαλίας, στη γυμναστική, τώρα και στην αυτοϊκανοποίηση. Η επανάληψη θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις το σώμα σου και να μάθεις σημεία που ερεθίζονται ευκολότερα.

Γέμισε την μπανιέρα

Ένα ζεστό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο θα σε ηρεμήσει και θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στα σημεία που σε ενδιαφέρουν λίγο παραπάνω την κρίσιμη ώρα.

Η έβδομη τέχνη είναι πάντα χρήσιμη

Είπαμε η προσωπική ευχαρίστηση δεν θέλει βιασύνες. Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που μπορείς, να βρεις όποια φαντασίωση έχεις, με λίγη λάμψη από Hollywood.

Η σιωπή δεν είναι χρυσός 

Δεν χρειάζεται να κοιτάς μία οθόνη για να αυξήσεις την ευχαρίστησή σου. Άσε τον ήχο από μια ταινία να παίζει, σε ένταση χαμηλή. Αυτό θα σου δώσει την ψευδαίσθηση ότι δεν είσαι μόνος, και θα μπορέσεις να φτιάξεις το σενάριο στο μυαλό σου, καλύτερα από ποτέ.

Μη περιορίζεσαι σε μέρη που ξέρεις ήδη

Υπάρχουν μέρη στο σώμα σου που υπόσχονται ηδονή και μπορείς να αγγίξεις μόνος σου. Οι ρώγες, το εσωτερικό των μηρών, ο λαιμός μπορούν να χαράξουν νέες διαδρομές στο ταξίδι της απόλαυσής σου.

Βάλε λιπαντικό

50% που χρησιμοποίησαν λιπαντικό κατά την αυτοϊκανοποίηση, δήλωσαν ότι ο οργασμός τους ήταν εντονότερος. Η ξηρότητα στην περιοχή που μας ενδιαφέρει πολλές φορές φέρνει τραυματισμούς.

Εμπιστεύσου την τεχνολογία

Άμα βγει καινούργιο smartphone στέκεσαι πρώτος στην ουρά. Ξέρεις τι προόδους έχει κάνει η τεχνολογία στο τομέα των ερωτικών παιχνιδιών; Υπάρχουν άπειρα gadgets που μπορούν να κάνουν την αυτοϊκανοποίηση εμπειρία ζωής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι 25.04.2024
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style 25.04.2024
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind 25.04.2024
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food 25.04.2024
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Χτες
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Χτες
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Cocktail trends για το 2024

Food Προχτές
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Προχτές
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Προχτές
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα