SKIN CARE

Νιώθεις ότι το άρωμα σου δε διαρκεί; Αυτός είναι ο λόγος

Δεν πάει το μυαλό σου ποιες είναι οι αιτίες αυτής της κατάστασης!
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Νιώθεις ότι το άρωμα σου δε διαρκεί; Αυτός είναι ο λόγος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει το άρωμα της να διαρκεί για ώρες και να μυρίζει όμορφα, ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα στην ημέρα της.

Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που οι κυρίες ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα σε ακριβά αρώματα και κολόνιες, τα οποία τους υπόσχονται να μένουν φρέσκες και μοσχομυριστές για αρκετό διάστημα.

Το θέμα είναι όμως, ότι πολλές φορές, όσο καλό και αν είναι ένα άρωμα, εξατμίζεται αρκετά γρήγορα από το δέρμα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό έχει να κάνει με τη σύσταση της κάθε επιδερμίδας, ενώ άλλοι αποδίδουν το αποτέλεσμα σε ελάχιστα ενισχυτικά του αρώματος.

Οι πραγματικές αιτίες όμως που οφείλονται για την εξάτμιση της κολόνιας, είναι πιο... πρακτικής φύσης. Όπως λένε οι ειδικοί, αν θέλετε να διατηρήσετε την οσμή της κολόνιας σας στην επιδερμίδα, θα πρέπει να την εφαρμόζετε, αφού έχετε κάνει ντους και έχετε ενυδατωθεί καλά, διότι έτσι θα καταφέρετε να κλειδώσετε τη μυρωδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, όσον αφορά τις κρέμες σώματος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε την κρέμα σώματος από τη σειρά του αρώματος σας. Εναλλακτικά, θα πρέπει να βάζετε κρέμες ή λάδια χωρίς μυρωδιά, όπως το λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο ή ακόμα και τη βαζελίνη, στα σημεία που πρόκειται να ψεκαστείτε. Αν χρησιμοποιήσετε κρέμες με άλλα αρώματα, πιθανότατα το αποτέλεσμα, μαζί με την κολόνια σας, να αναδύει μια περίεργη μυρωδιά.

Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικό pH και επομένως, «διαχειρίζεται» διαφορετικά το κάθε άρωμα. Για αυτό θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο να κάνετε μια νέα έρευνες γύρω από το θέμα, ώστε να βρείτε κάποια κολόνια που να σας ταιριάζει γάντι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 351 / position2: 953
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb