LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικά tips ομορφιά από το Χόλιγουντ του περασμένου αιώνα

Οξύ στα μάτια, ύπνος με σοuτιέν, ωμά αυγά στο κεφάλι και άλλα... ευχάριστα

Δημοσίευση 9/10/2017 | 11:56

Φρικιαστικά tips ομορφιά από το Χόλιγουντ του περασμένου αιώνα

Το Χόλιγουντ είναι γνωστό ότι έχει εμμονή με την ομορφιά και την τέλεια εικόνα των ανθρώπων που το απαρτίζει. Αν δεν κάποιος δεν είναι αψεγάδιαστος, τότε όλο το σύστημα του θα τον κατακρίνει, μέχρι να μπορέσει να ανταποκριθεί στα πρότυπα του.

Και επειδή προφανώς τα πράγματα ήταν έτσι από πάντα, οι πρωταγωνίστριες του από τον προηγούμενο αιώνα, δε δίσταζαν να καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουν μια λαμπερή και εντυπωσιακή όψη.

Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε κανένα από όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς ή τους τρόπους βελτίωσης του προσώπου και του σώματος, οι γυναίκες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα πιο δύσκολο θέμα.

Παρακάτω, θα διαβάσετε μερικά από τα πιο φρικιαστικά tips ομορφιάς που είχαν οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, τον περασμένο αιώνα. Θα ευχαριστείτε το σύμπαν που ζείτε στη σύγχρονη εποχή.

Τζόαν Κρόφορντ:

Έριχνε βορικό οξύ στα μάτια της για να δείχνουν πιο λαμπερά και μάλιστα ανέλυσε λεπτομερώς αυτήν την πρακτική, όπως και όλες τις υπόλοιπες που τη βοήθησαν να κρατήσει την ομορφιά της, στο βιβλίο της «My Way of Life». Σήμερα η συγκεκριμένη ουσία αποτελεί τη για διάφορες οφθαλμικές σταγόνες.

Μέριλιν Μονρό:

Κοιμόταν με το σοuτιέν της για να διατηρήσει το στήθος της στητό, ενώ συχνά έραβε στο εσωτερικό του ένα κομμάτι μάρμαρο ή τρία κουμπιά για να δείχνουν τις θηλέs της πιο στητές. 

Μάρλεν Ντίτριχ:

Χτένιζε τις περούκες της με σκόνη χρυσού! Η ίδια αποτέλεσε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σύμβολο του σeξ και μια ριζοσπαστική καλλιτέχνη, που δήλωνε αμφιφυλόφιλοι, γεγονός ταμπού για εκείνες τις εποχές.

Όντρεϊ Χέμπορν:

Ξεχώριζε  μια μια τις βλεφαρίδες της με τη βοήθεια μιας παραμάνας. Και όμως, αυτά τα τόσο γοητευτικά μάτια, χρειαζόντουσαν αρκετή ώρα για να πάρουν την  εντυπωσιακή τους μορφή.