E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσeις για λeσβιακό σeξ!

Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει, ήρθε η ώρα!

Δημοσίευση 27/9/2017 | 00:21

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσeις για λeσβιακό σeξ!

Επειδή το σeξ είναι απόλαυση, όποιοι και όσοι και αν το κάνουν, μετά από τις τόσες συμβουλές για το ετεροφυλοφιλικό, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τον ομοφυλοφιλικό έpωτα και ειδικότερα, με τον λeσβιακό!

Παρακάτω λοιπόν, θα δείτε μερικές από τις καλύτερες στάσeις για ένα ζευγάρι γυναικών, οι οποίες θα τους χαρίσουν την απόλυτη ηδονή!

Δώστε βάση και δε θα χάσετε!

Το ανάκλιντρο:

Βάλτε τη σύντροφο σας να ξαπλώσει και τοποθετήστε δυο μαξιλάρια κάτω από την πλάτη της. Έπειτα, με το ένα σας χέρι τρίψτε κυκλικά την κλeιτορίδα της και με το άλλο κάντε μασάζ στο ένα από τα στήθh. Τόσο απλό!

Συνάντηση δαχτύλων:

Ενώ η παρτενέρ σας είναι στα γόνατα βάλτε τον αντίχειρα του ενός χεριού στον πρwκτό της και τον δείκτη στον κόλπo της. Κινείστε ταυτόχρονα τα δάχτυλα σας και με το άλλο χέρι παίξτε με τις θηλές ή τα χείλη της.

Η στάση της γυμναστικής:

Ξαπλώστε την παρτενέρ σας και φέρτε τα πόδια της προς το πρόσωπο της, ενώ είστε από πάνω και τρίβετε την περιοχή των οστών της λεκάνης σας. Χωρίς τα πόδια στη μέση, θα έχετε καλύτερη επαφή, ενώ αν είστε σχετικά ευλύγιστες θα βοηθήσει.

Τα στήθη - γείτονες:

Γονατίστε μπροστά από τη σύντροφο σας και σκύψε έτσι ώστε οι θhλές σας να τρίβονται με τις δικές της. Με το χέρι σας, χαϊδέψτε τα γεννητικά της όργανα ή χρησιμοποιήστε έναν δονητή στην περιοχή.

Ο πύραυλος:

Ενώ η σύντροφος σας είναι ξαπλωμένη, ανοίξτε τα πόδια και καθίστε στο κεφάλι της, με τα οπίσθιa σας να ακουμπούν τις θhλές της και τη κλeιτορίδα σας στο στόμα της.

Ο σeξι Τζόκει:

Ενώ η παρτενέρ σας είναι στα γόνατα, καθήστε επάνω της, σηκώστε της τους γλουτούς και τρίψτε τα γεννητικά σας όργανα στην ουρίτσα της.

Η κούνια:

Βάλτε την παρτενέρ σας να κάτσει επάνω σας με την πλάτη γυρισμένη και έτσι η μια θα μπορεί να ασχοληθεί με τα γεννητικά όργανα της άλλης.

Το εσπρέσο:

Γονατίστε η μια απέναντι από την άλλη, βάλτε τα πόδια σας ανάμεσα το ένα στο άλλο και ενώ τα σώματα σας ακουμπούν το ένα το άλλο, τρίψτε τις ευαίσθητες περιοχές σας στο πόδια σας.