LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έτσι εξαφανίζονται τα τατουάζ από το σώμα

Η επίπονη διαδικασία και το καμένο δέρμα

Δημοσίευση 19/7/2017 | 00:07

Έτσι εξαφανίζονται τα τατουάζ από το σώμα

Ένα βίντεο από το στούντιο Erasable Inc. που εξαφανίζει τα τατουάζ στην Τάμπα της Φλόριντα, έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του παρουσιάζοντας πως ακριβώς φεύγουν τα συγκεκριμένα μελάνια από το δέρμα.

To εν λόγω στούντιο χρησιμοποιεί ειδικά λέιζερ, τα οποία καίνε το δέρμα πιο γρήγορα από τα κλασικά λέιζερ και ουσιαστικά διαλύουν το μελάνι του τατουάζ, ενώ στη συνέχεια, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού «τρώει» τα κομμάτια που απέμειναν από αυτό.

Συνήθως απαιτούνται 3-9 συνεδρίες ώστε το τατουάζ να εξαφανιστεί εντελώς, αφού η αφαίρεση του δε γίνεται μια και έξω και οι τιμές για την κάθε επίσκεψη κυμαίνονται από τα 125-495 δολάρια.

Όσο για το πως ακριβώς αισθάνονται όσοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν αυτήν τη μέθοδο, η ιδιοκτήτρια του Erasable Inc., Loretta Zanneti αναφέρει ότι οι περισσότεροι πελάτες λένε ότι μοιάζει με ένα λαστιχάκι το οποίο τεντώνεται και χτυπάει πάνω στο δέρμα τους. 

Πολλοί που το δοκίμασαν επίσης, λένε ότι το σβήσιμο του τατουάζ τους, τους πόνεσε πιο πολύ από όταν πήγαν να το κάνουν. Παρά τον πόνο όμως, η διαδικασία ευτυχώς είναι γρήγορη.

Για παράδειγμα, το χτύπημα των τατουάζ στα δάχτυλα παίρνει μόνο μόλις πέντε δευτερόλεπτα στην κάθε συνεδρία, ενώ τα μεγάλα τατουάζ στο πρόσωπο χρειάζονται μόλις 4 λεπτά.