LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς μπορείτε να σταματήσετε το άβολο τρίψιμο των μηρών

Λευτεριά στα μπουτάκια αυτό το καλοκαίρι

Δημοσίευση 3/7/2017 | 00:21

Πώς μπορείτε να σταματήσετε το άβολο τρίψιμο των μηρών

Τώρα που το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο υδράργυρος έχει πάρει την ανηφόρα επικίνδυνα, ήρθε η ώρα οι κυρίες να κυκλοφορούν με φούστες, φορέματα και σορτσάκια, ώστε να δροσίζονται.

Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα που κάνει πολλές γυναίκες να μη μπορούν να βαλούν τέτοιου είδους ρούχα, καθώς καταλήγουν να μη μπορούν να περπατήσουν στο τέλος.

Ο λόγος είναι ότι το εσωτερικό των μηρών τους τρίβεται, με αποτέλεσμα η περιοχή να συγκέεται και να πονάει, με κάθε βήμα. Αυτό προκαλείται εξαιτίας του ιδρώτα, που όπως είναι φυσικό εμφανίζεται στο δέρμα με σκοπό να ρίξει τη θερμοκρασία του σώματος.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να μάθετε πως να αντιμετωπίζετε αυτήν την κατάσταση, ώστε να φοράτε ότι θέλετε και να περπατάτε με καμάρι και αυτοπεποίθηση, χωρίς την αμηχανία του τσουξίματος.

Διαβάστε παρακάτω 6 τρόπους που θα σταματήσουν το άβολο τσούξιμο του εσωτερικού των μηρών και απολαύστε το καλοκαίρι σας, χωρίς ενδυματολογικούς περιορισμούς.

Κρέμα σώματος ή βαζελίνη:

Πριν ντυθείτε απλώστε κρέμα σώματος ή βαζελίνη στο εσωτερικών των μηρών σας και βγείτε άφοβα τη βόλτα σας. Αυτά τα προϊόντα θα κρατήσουν ενυδατωμένο το δέρμα σας και δε θα νιώσετε ουδεμία ενόχληση.

Ταλκ για μωρά:

Το ταλκ θα κρατήσει το δέρμα της περιοχής στεγνό και έτσι, χωρίς ιδρώτα, δε θα υπάρχει και ανυπόφορη τριβή.

Κλασικό αποσμητικό:

Ναι, το ίδιο ακριβώς που βάζετε και στις μασχάλες σας, όμως σε μορφή στικ. Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη μέθοδο βέβαια, αφού κάποιες γυναίκες υποστήριξαν ότι χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο την τριβή, ενώ άλλες τη θεωρούν ως την καλύτερο μέθοδο που δοκίμασαν ποτέ. Το αποσμητικό πάντως, λειτουργεί όμοια με το ταλκ, αποτρέποντας τον ιδρώτα του δέρματος στην εν λόγω περιοχή.

Bandelletes:

Πρόκειται για ένα είδος εσωρούχου, το οποίο αποτελείται από δυο δαντελένια κομμάτια, που φοριούνται στους μηρούς και στερεόνονται εκεί με σιλικόνη. Είναι απίστευτα βολικές και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν, ακόμα και αν νιώσετε αυτό το αίσθημα. Επειδή στην ελληνική αγορά αυτό το προϊόν δεν έχει έρθει ακόμα, μπορείτε να το αναζητήσετε σε ιστοσελίδες της Ευρώπης.

Βαμβακερά σορτσάκια:

Αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, ενώ κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει και πιο καλοσχηματισμένη. Μη φοβάστε ότι θα σας κάνουν να ζεσταθείτε, αφού το ύφασμα τους είναι δροσερό.

Κομμένο κολάν:

Αγοράστε ένα κολάν από λεπτό ύφασμα, όχι σε μαύρο ή σκούρο χρώμα και κόψτε το στο ύψος που δε φαίνεται κάτω από τα φορέματα σας.