E-Daily

5 ελληνικές εταιρείες με μαγιό για το καλοκαίρι

Ψηφίζουμε greek brands!

Δημοσίευση 22/5/2017 | 00:21

Ήρθε και πάλι αυτή η μαγική εποχή που τσεκάρεις κάθε πιθανό σημείο στο ίντερνετ για να ανακαλύψεις ποιο μαγιό θα σου κάνει παρέα στην παραλία, την ώρα που θα μαυρίζεις, που θα πίνεις το πρώτο μοχίτο δίπλα στο κύμα, που θα χορέψεις μέχρι το βράδυ. Παρακάτω, 5 προτάσεις από ελληνικά brands που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους ανταγωνιστές!

PCP

Τα περίφημα κολάν της PCP έχουν μαγέψει όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη έχει και μαγιό σε έντονα χρώματα με το hashtag #pcpinia. Τα φετινά τους σχέδια είναι τροπικά, ξεσηκωτικά, με ευφάνταστα ονόματα όπως "mojito", "cosmopolitan", "mai tai"!

Facebook Page

Sun.Set.Go

Μια εταιρεία που εστιάζει σε μαγιό, ρούχα για γυμναστική αλλά και επιλεγμένα ρούχα για βόλτες! Με όμορφες φωτογραφήσεις και 38.000 ακολούθους στο Instagram, με πάρτι γνωριμίας με το κοινό και καλοκαιρινή διάθεση, έχει πάρει τη θέση της στην καταναλωτική μανία της εποχής! 

Facebook Page

Maan

Η εταιρεία Maan εμφανίστηκε στην αγορά 2014 από την απόφοιτο του Central St. Martins, Μαριλένα Ανδρεάδη, η οποία σπούδασε εκεί Textile Design. Εξαιρετικά υφάσματα, με έντονο greek style, beachwear ή islandwear!

Facebook Page

Unicorns

Τα κορίτσια λατρεύουν τους μονόκερους! Αυτό είναι γνωστό. Γι'αυτό και τα μαγιό Unicorns έκαναν αμέσως αίσθηση με τα σχέδια και τα χρώματά τους. Σαν να παίζουμε σε καρτούν, σαν να βλέπουμε παλιές αλληλογραφίες, μονόκεροι, ροζ, μωβ και θαλασσί κολυμπούν σε πολύχρωμα υφάσματα.

Facebook Page

Sugarfree

Από το 2006 η Sugarfree, μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της μόδας, έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της ελληνικής και διεθνής αγοράς στη γυναικεία ένδυση. Πολύ αγαπημένη εταιρεία στην Ελλάδα με φανατικές που αναζητούν τα νέα σχέδια στα μαγιό, κάθε χρόνο!

Facebook Page