E-Daily

Τρόποι να γεμίσετε το σπίτι με ευτυχία

Το έχουμε ανάγκη και είναι ευκολότερο από όσο πιστεύουμε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

18/3/2017 | 00:12

Κλείνεις τη πόρτα του σπιτιού σου και νιώθεις ένα βάρος στο στήθος; Θες συνέχεια να φεύγεις νιώθοντας άγχος μέσα στο χώρο σου;

Η διακόσμηση έρχεται να σε βοηθήσει και να σου προτείνει τρόπους να αγαπήσεις το σπίτι σου και να το μετατρέψεις σε καταφύγιο ευτυχίας.

Κάνε το καθιστικό σου χώρο συνάντησης

Τοποθέτησε μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα, μικρά τραπεζάκια για να μπορούν οι καλεσμένοι να ακουμπούν το ποτό τους και τον καφέ τους, θα δημιουργήσει κλίμα καφετέριας και δύσκολα θα ξεκολλούν καλεσμένοι και οικογενειακά πρόσωπα από το σπίτι σου.

Άσε τον ήλιο να μπεί σπίτι σου

Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την καλή ψυχολογία μας, άνοιξε τις κουρτίνες άσε το φως να φτάσει παντού, θα σου δώσει μια αίσθηση εκδρομής και παραλίας.

Κάνε το σπίτι σου αρχοντικό

Το ξύλο μέσα στο σπίτι δίνει την αίσθηση παλιού αρχοντικού, προσιτή πολυτέλεια που θα σου αλλάξει την οπτική σου για το διαμέρισμά σου. Αν δεν μπορείς να ντύσεις επιφάνειες με ξύλο, μπορείς να αγοράσεις μικρά ξύλινα έπιπλα και να τα τοποθετήσεις διάσπαρτα μέσα στο σπίτι.

Βάλε μουσική δυνατά

Έρευνα έδειξε ότι άμα έχουμε εύκολη πρόσβαση σε μουσική, τη προτιμούμε από τη τηλεόραση. Άλλη έρευνα έδειξε ότι η τηλεόραση προκαλεί κατάθλιψη, ενώ η μουσική είναι αγχολυτική. Γέμισε το σπίτι με μέσα αναπαραγωγής μουσικής. Θα δεις τρομερή αλλαγή.