E-Daily

Τα καλύτερα μέρη του κόσμου για να επισκεφθεί κανείς την άνοιξη

Η καλύτερη εποχή για να φτιάξετε βαλίτσες



Δημοσίευση 8/3/2017 | 09:06

Κάποιες χώρες πρέπει να τις βλέπεις την κατάλληλη εποχή. Και στις παρακάτω χώρες ταιριάζει πολύ η άνοιξη!

Σεβίλλη, Ισπανία

H πανέμορφη Σεβίλλη είναι σαν σκηνικό ταινίας.  Η καλλιτεχνική, πολιτιστική, και οικονομική πρωτεύουσα της νότιας Ισπανίας και η πρωτεύουσα της κοινότητας της Ανδαλουσίας. Γεμάτη λουλούδια και δέντρα, γεμάτη χρώματα και ο ποταμός Γουαδαλκιβίρ στα πόδια σας για να περπατήσετε δίπλα του μια ηλιόλουστη μέρα.

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Η καλύτερη στιγμή για να το επισκεφθεί κανείς είναι την άνοιξη! Κάποτε ήταν ένα μικρό αλιευτικό χωριό στις όχθες του ποταμού Άμστελ, από όπου και πήρε το όνομά του. Σήμερα αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας και κάθε χρόνο συρρέουν εκατομμύρια τουρίστες για να το επισκεφθούν - άλλωστε έχει εξαιρετικά μουσεία!

Ζαντάρ, Κροατία

Η πόλη που παλαιότερα ονομαζόταν με το ελληνικό όνομα Ιδάσσα, είναι παραλιακή πόλη και λιμάνι της Κροατίας. Η παλαιά πόλη είναι χτισμένη σε μια χερσόνησο, η οποία περιβάλλεται από τείχος και είναι γεμάτη μικρά δρομάκια και τριώροφα-τετραώροφα κτίρια, με τυπική αρχιτεκτονική μεσαιωνικών πόλεων. Σήμερα αυτό το μέρος της πόλης δεν είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. 

Λίμνες της Βόρειας Ιταλίας

Μικρά πανέμορφα χωριά, μαγευτική θέα, εκπληκτική αρχιτεκτονική, πολύχρωμα σπιτάκια, βίλες, θέρετρα και βαρκάδες. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα ανοιξιάτικο ταξίδι; Λίμνη Como, λίμνη Maggiore και Valle Maggia και άλλες τόσες στις όχθες της Ιταλίας. 

Βιέννη, Αυστρία

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να επισκεφθείς την Βιέννη, η μέρα άλλωστε έχει μεγαλώσει, ο ήλιος είναι καθημερινό φαινόμενο και ο κόσμος λιάζεται στα πάρκα και στους κήπους των παλατιών και των μουσείων. Μια βόλτα στο Δούναβη για selfie και ποδηλατάδα θα σας φτιάξει το κέφι.