E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε αυτές τις εταιρείες εσωρούχων τα μοντέλα έχουν πραγματικές καμπύλες

Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι

Δημοσίευση 15/2/2017 | 00:15

Σε αυτές τις εταιρείες εσωρούχων τα μοντέλα έχουν πραγματικές καμπύλες

Οι γυναίκες λατρεύουν τα ωραία εσώρουχα και προσπαθούν πάντα να φορούν κομμάτια που τις κάνουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό.

Επιπλέον, τα γυναικεία εσώρουχα είναι και ένα από τα αγαπημένα θέματα των αντρών, αφού μπορούν να τους ιντριγκάρουν απίστευτα και να ανεβάσουν τη λίμπιντο τους στα ύψη. Όμως όπως συμβαίνει στον κόσμο της μόδας, δεν είναι όλες οι εταιρείες εσωρούχων ανοιχτές στους σωματότυπους των πραγματικών γυναικών.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που υμνούν τη γυναικεία ύπαρξη με τις καμπύλες της και όλα εκείνα τα τέλεια ελαττώματα που φέρει και προτρέπουν τις απανταχού εκπροσώπου τους θηλυκού γένους να λατρέψουν τους εαυτούς τους όπως ακριβώς είναι.

Διαβάστε για μερικές από αυτές παρακάτω:

1. Lonely: Μια εταιρία από τη Νέα Ζηλανδία που ιδρύθηκε το 2009 και προσφέρει πολυτελή εσώρουχα για όλα τα μεγέθη και όλους τους τύπους σωμάτων. Επιπλέον η ίδια βρίσκεται πίσω από τη φωτογραφική συλλογή Lonely Girls Project η οποία παρουσιάζει φυσικά κορμιά, χωρίς ρετουσάρισμα, με σκοπό να αναδείξει την πραγματική ομορφιά.

2. Nubian Skin: Η αφρο-Αμερικανή Ade Hassan αναζητούσε εσώρουχα σε nude αποχρώσεις όμως διαπίστωνε πως ήδη υπάρχουσες δεν ταίριαζαν στο δικό της τόνο δέρματος και έτσι ξεκίνησε τη δική της σειρά εσωρούχων με τόνους που ταιριάζουν στο δέρμα όσων γυναικών είναι πιο σκούρες. Σε αυτήν την εταιρία η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει ακριβώς τα nude εσώρουχα που της ταιριάζουν.

3. Neon Moon: Πρόκειται για μια "φεμινιστική" εταιρία που όλες τις οι καμπάνιες χρησιμοποιούν αρετουσάρεστες φωτογραφίες με σκοπό να προωθήσουν στο έπακρο την αποδοχή του εαυτού της κάθε γυναίκας και τα θετικά πρότυπα ομορφιάς, ενώ τα νούμερα τους έχουν ονομασίες όπως "αξιαγάπητη" και "εκπληκτική".

4. True&Co: Η εταιρία δημιουργήθηκε με σκοπό να πουλά εσώρουχα που κάνουν κυριολεκτικά στις γυναίκες. Επίσης δε χρησιμοποιεί photoshop στις φωτογραφίες των διαφημιστικών της και προβάλει το πόσο θα πρέπει οι γυναίκες να γιορτάζουν την ύπαρξη τους.

5. Inspire Psyche Terry: Είναι μια εταιρία που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει τα προϊόντα της στην αγορά και αυτό που θέλει να κάνει είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα της: να εμπνεύσει. Το όρμα της είναι να κάνει όλες της γυναίκες να νιώσουν τολμηρές και δυνατές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι 25.04.2024
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style 25.04.2024
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind 25.04.2024
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food 25.04.2024
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Χτες
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Χτες
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Cocktail trends για το 2024

Food Προχτές
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Προχτές
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Προχτές
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα