LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα 7 ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφθούν οι γκέι τουρίστες

Εκτός λίστας η Μύκονος!

Δημοσίευση 26/4/2015 | 00:00

Τα 7 ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφθούν οι γκέι τουρίστες

Τα 7 καλύτερα ελληνικά νησιά για τους γκέι τουρίστες παρουσιάζει στους Βρετανούς, σε συνεργασία με το ελληνικό site Destsetters, το βρετανικό Gay Star News.

Και μολονότι πολλοί θα θεωρούσαν ότι η Μύκονος είναι ένα από αυτά, οι Βρετανοί κάνουν την έκπληξη και αναφέρουν: «Πάντα ονειρευόσασταν να επισκεφθείτε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Γνωρίζετε ήδη ότι η Μύκονος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το γκέι κοινό και ότι η Σαντορίνη είναι πιθανόν ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον πλανήτη. Όμως υπάρχουν πολλά περισσότερα».

«Η Ελλάδα έχει δεκάδες όμορφα νησιά, που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και σας υπόσχονται να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ρομαντισμού και διασκέδασης», γράφει το βρετανικό site.

1. Μήλος

«Συνδυάζει πανέμορφες παραλίες, ρομαντικά τοπία και εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Η Μήλος καθίσταται σε ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, κυρίως για αυτούς που είναι ερωτευμένοι», σχολιάζει το Gay Star News.

2. Φολέγανδρος

«Το μικροσκοπικό αυτό ελληνικό νησάκι σίγουρα θα σας γεμίσει με τη ζεστή αίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας. Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, νοστιμότατο φαγητό και αξιαγάπητα ξενοδοχεία θα κάνουν τις διακοπές σας στη Φολέγανδρο τις καλύτερες της ζωής σας», είναι η περιγραφή του Βρετανού αρθρογράφου.

3. Σκιάθος

«Η Σκιάθος είναι ένα όμορφο ελληνικό νησί που πολλοί το θεωρούν ως το επόμενο μεγάλο βήμα σε σχέση με τις γκέι διακοπές στην Ελλάδα. Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες και τα εκπληκτικά ξενοδοχεία, η Σκιάθος προσφέρει και ζωντανή νυχτερινή ζωή, που θα σας κρατήσει σε κατάσταση πάρτι για όλη τη νύχτα».

4. Ίος

«Ένα από τα πιο αξιαγάπητα ελληνικά νησιά, με ένα αρκετά δυνατό γκέι κοινό και από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο. Παρά την έλλειψη σε γκέι μπαρ και κλαμπ, η Ίος σίγουρα θα σας συναρπάσει».

5. Τήνος

«Βρίσκεται μόλις μια ώρα μακριά από τη Μύκονο. Η Τήνος συνδυάζει τις χαλαρωτικές και ήρεμες διακοπές με το υπέροχο γκέι σκηνικό της Μυκόνου. Ευχαριστηθείτε τις ομορφιές του νησιού και να είστε σίγουροι ότι μόλις ανακαλύψατε το επόμενο αγαπημένο μέρος των διακοπών σας», αναφέρει για την Τήνο το Gay Star News.

6. Κέα

«Ήσυχη και αριστοκρατική, η Κέα υπόσχεται να σας κάνει να ερωτευτείτε την πανέμορφη φύση της. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι εύκολα προσβάσιμη. Διαθέτει όμορφες παραλίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Προτείνεται κυρίως για ζευγάρια που κάνουν ρομαντικές διακοπές ή διανύουν τον μήνα του μέλιτος».

7. Νάξος

«Η τελευταία μας στάση μας πάει στη Νάξο, ένα συναρπαστικό ελληνικό νησί, με παραλίες που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικά ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις. Ετοιμαστείτε να ευχαριστηθείτε τις πιο χαλαρές και ρομαντικές διακοπές της ζωής σας. Επιλέξτε ανεπιφύλακτα τη Νάξο αν ταξιδεύετε με το ταίρι σας», γράφει το Gay Star News.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Family 20.04.2024
Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σχέσεις 20.04.2024
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Style 20.04.2024
Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Body+Mind 20.04.2024
Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Χτες
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style Χτες
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο Χτες
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια Χτες
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Προχτές
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο