LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον τρομακτικό Μπερλουσκόνι χωρίς μακιγιάζ

Ο Καβαλιέρε μετά την πτώση...

Δημοσίευση 28/1/2014 | 00:00

Δείτε τον τρομακτικό Μπερλουσκόνι χωρίς μακιγιάζ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει καταφύγει πολλές φορές σε λίφτινγκ προσώπου και εμφύτευση μαλλιών, επέλεξε αυτή τη φορά μία ριζική αλλαγή της εικόνας του, αντιδρώντας έτσι στην άνοδο του νεότερου αντιπάλου του, Ματέο Ρέντσι, καθώς συμφώνησε να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ, με τις ρυτίδες του, από βρετανική εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα.

Η εφημερίδα «Sunday Times» δημοσιεύει στο έγχρωμο ένθετο περιοδικό της ένα πορτραίτο του 77χρονου Μπερλουσκόνι από το φωτογράφο Πολ Στούαρτ.

«Ο Μπερλουσκόνι μετά την πτώση» είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ το αφιέρωμα στον Μπερλουσκόνι τιτλοφορείται «Καλώς ήλθατε, κύριε, στο παλάτι μου». Η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία είναι η εξής: «Ο Μπερλουσκόνι έχει στο παρελθόν συγκρίνει τον εαυτό του όχι μόνο με τον Ιησού, αλλά και με τον Ναπολέοντα και τον Ουίνστον Τσόρτσιλ».

Και ο υπότιτλος του δημοσιεύματος: «Καταδικασμένος για σ3ξουαλικά αδικήματα και φοροδιαφυγή, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά την πτώση».

Οι μεγάλες ιταλικές εφημερίδες αναπαρήγαγαν τη φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού των «Sunday Times».

«Ο Καβαλιέρε είναι υπερήφανος για την ηλικία του», έγραψε η «Il Giornale» –ιδιοκτησίας της οικογέγενειας Μπερλουσκόνι–, χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, από τον πλήρη τίτλο «Cavaliere del Lavoro» που του αποδόθηκε το 1977.

«Έβγαλε τη μάσκα, γιατί οι μάσκες δεν χρειάζονται πια. Γιατί τώρα ο εχθρός δεν είναι ο ίδιος και δεν απαιτείται το ίδιο μακιγιάζ», γράφει η εφημερίδα.

¶λλες ιταλικές εφημερίδες ελάχιστα αναφέρονται στο πορτραίτο και γράφουν ότι η άνοδος του 39χρονου δημάρχου της Φλωρεντίας, Ματέο Ρέντσι, ο οποίος από τότε που ανήλθε στην ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος έχει ταράξει τα νερά της ιταλικής πολιτικής, έπεισε τον Μπερλουσκόνι να αναγνωρίσει την ηλικία του.

Εκτός δημοσίου βίου λόγω της καταδίκης του για φοροδιαφυγή και με ανοιχτά πολλά μέτωπα με τη δικαιοσύνη, ο Μπερλουσκόνι συνήψε με τον Ρέντσι αυτόν το μήνα συμφωνία για μεταρρυθμίσεις του εκλογικού συστήματος κι έχει επανειλημμένως εκφράσει το θαυμασμό του απέναντι στον νεότερο αντίπαλό του, του οποίου η δεινότητα στην επικοινωνία, σχολιάζει το Reuters, θυμίζει τη δική του.

Η «Corriere della Sera» έγραψε ότι ο Μπερλουσκόνι αποφάσισε πως η άφιξη του Ρέντσι στην πολιτική σκηνή σημαίνει για τον ίδιο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ίδια στρατηγική για να θέσει στο περιθώριο τους παλιούς, μεσήλικες αντιπάλους του της κεντροαριστεράς, όπως ο Ρομάνο Πρόντι, ο Μάσιμο Ντ' Αλέμα και ο Βάλτερ Βελτρόνι.

«Ο Ρέντσι δεν είναι απλώς νέος, είναι νεότερός μου. Εγώ είμαι μεγαλύτερος και πιο αληθινός και δεν φοβάμαι να δείξω τον εαυτό μου έτσι όπως είναι», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στην εφημερίδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cozy Cardio: Κάνει δουλειά η χαλαρή γυμναστική;

Body+Mind 16.04.2024
Μια νέα φιλοσοφία που ίσως σε κάνει να αθληθείς παραπάνω

Οι επιστήμονες σε παρακαλούν να μειώσεις το κόκκινο κρέας: Tι έδειξαν νέες έρευνες

Body+Mind 16.04.2024
Η αντικατάσταση κόκκινου κρέατος με ψάρι θα μπορούσε να σώσει 750.000 ζωές, σύμφωνα με μελέτη

Τα sneakers που επέστρεψαν και κάνουν χαμό

Style Χτες
Ήταν τεράστια μόδα στα 00s και τώρα επανήλθαν!

Τυροπιτάκια νηστίσιμα, χωρίς μαγιά, χωρίς αναμονές

Food Χτες
Τα πιο νόστιμα και εύκολα νηστίσιμα τυροπιτάκια που θα τα λατρέψετε

Τα wide‑leg jeans είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για άψογο στυλ κάθε στιγμή της ημέρας

Style Χτες
Όσο και αν αγαπάς τα skinny jeans, δε γίνεται να μη σε κερδίσει η άνεση που προσφέρουν τα wide – leg jeans!

Συνήθειες που καταστρέφουν τη μέση μας

Body+Mind Προχτές
Τι να αποφεύγεις να σώσεις τη μέση και τη πλάτη σου

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου θα αντέξει στο χρόνο

Σχέσεις Προχτές
Αυτά τα σημάδια μπορούν εγγυημένα να σου δώσουν απάντηση!

7 σημάδια που σου δίνει το σώμα σου όταν πέσουν τα οιστρογόνα σου

Body+Mind Προχτές
Πώς θα καταλάβετε πως κάτι δεν πάει καλά με τα οιστρογόνα σας;