Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να σιδερώνεις τα σεντόνια σου
Γιατί μάλλον δεν σου αρέσει το σιδέρωμα
Δημοσίευση 18/11/2018 | 00:20
Για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν αρκετές δουλειές του σπιτιού βαρετές. Μια όμως είναι η πρωταθλήτρια. Και αυτό είναι το σιδέρωμα. Άντρες και γυναίκες, δεν χάνουν ευκαιρία να παραπονεθούν γι’ αυτό.
Και όταν σιδερώνεις ρούχα κάτι πάει κι έρχεται. Όταν έρθει η σειρά των τσαλακωμένων σεντονιών, τότε η δυσανασχέτηση μεγαλώνει.
Υπάρχει ωστόσο ένα κόλπο για να τα σιδερώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Μπορείς να βάλεις ένα αλουμινόχαρτο κάτω από ένα πανί σιδερώματος και λόγω της θερμότητας, τα σεντόνια (και τα ρούχα βέβαια) θα σιδερώνονται πολύ πιο άμεσα. Ο χρόνος του σιδερώματος θα μειωθεί, μαζί και η βαρεμάρα σου.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις
Σχέσεις
23.04.2024
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο
Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;
Body+Mind
23.04.2024
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα
Το σοκολατένιο κέικ της Audrey Hepburn που άφησε εποχή: Αυτή είναι η συνταγή
Food
Χτες
Πανεύκολο και οικονομικό
Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους
Body+Mind
Χτες
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό
Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό
Style
Χτες
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο
Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα
Body+Mind
Χτες
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του
Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας
Body+Mind
Χτες
Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts
Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα
Style
Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά
4 εναλλακτικές χρήσεις για το λάδι καρύδας που μάλλον δεν γνώριζες
Σπίτι
20.04.2024
Ένα πολυτάλαντο προϊόν
Αηδιαστικά φαγητά: Πράγματα που τρώνε οι άνθρωποι στον κόσμο κι εσύ δε θα έτρωγες ποτέ
Food
20.04.2024
Δεν είναι μόνο οι ψητές ακρίδες!