ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

2+1 συμπεριφορές στο φλερτ που πρέπει να κόψεις άμεσα

Διαφορετικά θα τους ξενερώνεις όλους

2+1 συμπεριφορές στο φλερτ που πρέπει να κόψεις άμεσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φλερτ είναι μι ιστορία που θέλει τον δικό του τρόπο, αρκετό μυστήριο και πολύ γοητεία ώστε να πιάσει. Άλλες γυναίκες κατέχουν το παιχνίδι του, είτε τους βγαίνει φυσικά, είτε είναι αποτέλεσμα εμπειρίας, υπάρχουν όμως και εκείνες που δεν το έχουν πολύ ή και καθόλου.

Αυτό φυσικά δεν είναι κακό, καθώς δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτά τα πράγματα, αφού ο καθένας έχει τον τρόπο του και την προσωπικότητα του, όμως υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που καλό είναι να τις γνωρίζουν όλες οι γυναίκες, προκειμένου να προχωρούν τις γνωριμίες με τα αντικείμενα του πόθου τους.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 3 συμπεριφορές που αποτελούν μέγιστα λάθη στο φλερτ και θα πρέπει να τις σταματήσεις άμεσα αν θέλεις να βλέπεις τα ραντεβού σου να προχωρούν σε επόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτα από όλα, μπορεί εσύ να το κάνεις ασυναίσθητα ή ακόμα και για πλάκα, αλλά το να μειώνεις τον άντρα που έχεις απέναντι σου, είναι μόνο κακό. Άστον να νιώσει λίγο δυναμικός και φτασμένος στα μάτια σου. Δεν χρειάζεται να του λες ότι έχεις κάνει παραπάνω πράγματα από αυτόν ή ότι γενικά είσαι πολύ πιο ανώτερου επιπέδου. Αν φυσικά είναι καλός και σοβαρός.

Σταμάτα να κάνεις σαν παιδί, γιατί αντί για χαρούμενη θα σε περάσει για ανώριμη άμυαλη και χωρίς προσωπικότητα. Εννοείται να είσα ο εαυτός σου και να είσαι ειλικρινής, αλλά δεν χρειάζεται να νιαουρίζεις όλη την ώρα.

Προς θεού, μην κάνεις σαν κομπλεξική και απαντάς αρνητικά ή ξενερωμένη σε όποιο κομπλιμέντο σου κάνει. Αντιθέτως, να το δεχτείς με χαρά και να τον ευχαριστήσεις και αν σου βγει να του το ανταποδώσεις. Αν κάθεσαι και σκέφτεσαι αρνητικά, ότι σου λέει ψέματα ή δεν το εννοεί ή σε κοροϊδεύει, τότε το έχασες το παιχνίδι. Για αυτό πρώτα από όλα love yourself!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 297 / position2: 792
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb