ΥΓΕΙΑ

Κάνε το τεστ και δες αν έχεις κατακράτηση υγρών

Σε περίπτωση που έχετε υποψίες, αυτή μέθοδος θα σας βγάλει από τις σκέψεις

Κάνε το τεστ και δες αν έχεις κατακράτηση υγρών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν υποψιάζεστε ότι μάλλον έχετε κατακράτηση υγρών, τότε πρέπει να κάνετε το τεστ που θα σας δείξει αν πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας, από αυτό το πρόβλημα.

Γιατί μπορεί όμως κάποιος να έχει κατακράτηση υγρών; Οι αιτίες είναι πολλές και τις περισσότερες φορές ορμονικές, στην πλειοψηφία τους δε, οφείλονται όταν υπάρχει καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια, αλλά και εξαιτίας του θυρεοειδούς. 

Επιπλέον, αποτελεί σύμπτωμα κακής κυκλοφορίας του αίματος και ευθύνεται για την κυτταρίτιδα. 

Πως μπορείτε να κάνετε όμως το τεστ που θα σας λύσει την απορία;

Ασκήστε πίεση σε 4 ή 5 σημεία  στους γλουτούς ή γύρω από τους αστραγάλους σας. Αν η περιοχή που πιέσατε μείνει λευκή ή σχηματιστεί ένα βαθούλωμα για δευτερόλεπτα, τότε πιθανότατα ο οργανισμός σας κάνει κατακράτηση υγρών. 


Άλλη μια ένδειξη για αυτό το πρόβλημα είναι τα βλέφαρα σας, που προφανώς και όταν ξυπνάτε είναι πρησμένα, αν όμως το πρήξιμο αυτό δεν υποχωρεί και είναι έντονο, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

Σε περίπτωση που έχετε κατακράτηση υγρών, θα πρέπει να κόψετε το αλάτι και να επιλέγετε τροφές με κάλιο που αποτελούν φυσικό διουρητικό. Αν πάλι το πρόβλημα είναι έντονο, ο γιατρός σας θα σας χορηγήσει κάποιο διουρητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 1028 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb