ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται πριν το σeξ;

Ναι, μπορεί να γίνει και αυτό!

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται πριν το σeξ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές μπορεί να βγαίνεις με κάποιον και να σε κόψει χωρίς ακόμα να έχετε προχωρήσει στο σeξ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να συμβεί και αυτό και όχι μόνο να εξαφανιστεί αφού περάσετε στιγμές πάθους μαζί.

Και φυσικά υπάρχουν λόγοι που αυτό συμβαίνει και εννοείται ότι δεν είναι καθόλου ευχάριστο για καμία, ειδικά αν το πρόσωπο που βγαίνει της αρέσει ήδη αρκετά.

Οι εξηγήσεις αυτού του θέματος όμως, είναι πολύ πιο απλές από όσο μπορεί να πιστεύεις. Και κατά κύριο λόγο, σου δείχνουν ότι καλύτερα που δεν προχώρησε το πράγμα γιατί ο νεαρός, κατά πάσα πιθανότατα δεν καιγόταν και πολύ για εσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάβασε αναλυτικά όμως τους λόγους που ένας άντρα εξαφανίζεται πριν το σeξ, παρακάτω.

Δεν θέλει να έρθει σε δύσκολη θέση

Αντί λοιπόν να κάτσει και να σου θέσει τους προβληματισμούς που μπορεί να έχει για το μεταξύ σας, αποφασίζει απλώς να απομακρυνθεί και να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα με το θέμα.

Κατάλαβε ότι δεν σε θέλει αρκετά

Βγήκατε, ήθελε να δει πως θα νιώσει απέναντι σου και κατάλαβε ότι δεν τρελαίνετε, οπότε αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί.

Βρήκε κάποιο άλλο ενδιαφέρον

Από τη στιγμή που δεν καίγεται για εσένα, αν γνωρίσει κάποια που του βγάλει κάτι πιο έντονο εννοείται ότι θα της δώσει ευκαιρία και θα ασχοληθεί μαζί της.

Έτρεχε με τη δουλειά

Εντάξει, είναι πιο σπάνιο, αλλά όχι απίθανο να συμβεί. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, απλώς δίνεις χρόνο και βλέπεις πως θα κυλήσει.

Πήρε την επιβεβαιώση που ήθελε

Αυτός είναι ο λεγόμενος καληνυχτάκιας, ο οποίος έχει ανασφάλειες και εννοείται ότι θέλει να παίρνει συνεχώς επιβεβαίωση για τον εαυτό του, οπότε προκαλεί ένα εντελώς ανούσιο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να πάρει την ικανοποίηση ότι μετράει σαν άντρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 243 / position2: 645
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb