ΟΜΟΡΦΙΑ

Πως να χρησιμοποιήσεις τα «λάθος» προϊόντα ομορφιάς που αγόρασες

Γιατί τίποτα δεν πάει χαμένο

Πως να χρησιμοποιήσεις τα «λάθος» προϊόντα ομορφιάς που αγόρασες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες φορές, τα προϊόντα ομορφιάς που μπορεί να πάρεις, ίσως καταλήξουν άθικτα στο ντουλαπάκι του μπάνιου, επειδή στην πραγματικότητα δεν ταίριαζαν στις ανάγκες σου και εν τέλη, δε χρειάστηκε ποτέ να τα χρησιμοποιήσεις.

Αντί όμως να τα αφήνεις στη γωνιά τους και να χαλάσουν αφενός και αφετέρου να χάσεις και εσύ λεφτά, μπορείς να βρεις τρόπους να τα αξιοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους και να χαρείς τα ευεργετικά τους οφέλη. Το πως θα το κάνεις, μπορείς να το διαβάσεις αναλυτικά παρακάτω, ανάλογα με τα προϊόντα που έχεις.

Balm ή λάδι ντεμακιγιάζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που πήρατε έχουν αυτήν την μορφή και δεν σας έχουν βολέψει, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το ξύρισμα, καθώς η σύσταση τους μαλακώνει το δέρμα, ενώ έξτρα απορροφητική, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για αυτού του είδους τη χρήση.

Ξηρό λάδι προσώπου

Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες του στην ενυδατική κρέμα σώματος που χρησιμοποιείται και να την κάνετε πιο απαλή και θρεπτική για την επιδερμίδα σας. Επιπλέον, τα λάδια αυτά είναι τα κατάλληλα για την αύξηση της ταχύτητας στεγνώματος των νυχιών σας. Αρκεί να ρίξετε μια σταγόνα μετά από 1 λεπτό από το βάψιμο τους και αυτά θα στεγνώσουν στον μισό χρόνο, από ότι συνήθως.

Καθαριστικά προσώπου

Έχουν πολύ απαλή σύνθεση λόγω της ευαισθησίας της επιδερμίδας στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ αν αυτό που πήρατε δεν είναι το ιδανικό για την επιδερμίδα σας, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας. Λόγω της σύστασης τους, τα καθαριστικά προσώπου θα απομακρύνουν μακριά τα υλικά του μακιγιάζ από τα πινέλα, ακόμα και αν αυτά αποτελούνται από φυσική τρίχα.

Απολεπιστικό προσώπου

Αν σας φαίνεται πολύ σκληρό για το πρόσωπο σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σώμα σας. Αναβάθμισε την περιποίηση του σώματος σου, με εκείνο το ακριβό προϊόν που τελικά δεν ταίριαξε στο πρόσωπο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 251 / position2: 686
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb