ΥΓΕΙΑ

Tι είναι τα αυγά αιδοiου για τα οποία έγινε σάλος

Πρόστιμο στην εταιρεία της Gwyneth Paltrow

Tι είναι τα αυγά αιδοiου για τα οποία έγινε σάλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τεράστιο πρόστιμο αναγκάστηκε να πληρώσει η εταιρεία Goop Inc., η οποία ιδρύθηκε από την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, ως τιμωρία για τους ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της, όπως το αυγό αιδοiου!

Η Gwyneth Paltrow συνέστησε το στις γυναίκες να ξεκινήσουν να περπατούν έχοντας πέτρες μέσα στον κόλπο τους - λέγονται Yoni Eggs ή Jade Eggs. Τι στο καλό είναι αυτά τα περίεργα αυγά που δεν τρώγονται αλλά τοποθετούνται στα... απόκρυφα;

Μέσα στον κόλπο της γυναίκας υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία ενδιαφέρουν τη ρεφλεξολογία όπως και τα χέρια στις παλάμες μας. Σύμφωνα με αυτή κάθε σημείο αντιστοιχεί στα εσωτερικά όργανα - καρδιά, συκώτι, νεφρό, σπλήνα, κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν φοράτε το αυγό σας, μαζεύετε αυτά τα σημεία ρεφλεξολογίας με παρόμοιο τρόπο με τον βελονισμό, και αυτή η διαδικασία τονώνει και αναζωογονεί τα όργανα ολόκληρου του σώματός σας. 

Οι ασκήσεις Kegel είναι τα θεμέλια της πρακτικής των αυγών Yoni. Τα αυγά είναι το επόμενο στάδιο...

Η άσκηση με ένα αυγό αυξάνει τη ροή του αίματος στα πυελικά σας όργανα και βοηθά στην κίνηση της στάσιμης ενέργειας. Η τόνωση των ωοθηκών με αυτόν τον απαλό τρόπο ισορροπεί τα επίπεδα των ορμονών και μειώνει το PMS και τις κράμπες περιόδου! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Πριν 289 εβδομάδες
Πρόστιμο στην εταιρεία της Gwyneth Paltrow για το αυγό αιδοίου
Επειδή έκανε ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη τους
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 221 / position2: 692
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb