E-Daily

Το απόλυτο φρούτο του φθινοπώρου που κάνει θαύματα!

Θωρακίστε τον οργανισμό σας για τον επερχόμενα χειμώνα

3/9/2018 | 18:08

Το καλοκαίρι πέρασε και κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του, έτοιμος ή και όχι για να υποδεχτεί το φθινόπωρο και τις αλλαγές του. Εντάξει, κανείς δεν θέλει να αποχωριστεί τον ήλιο και τις θάλασσες, όμως αυτή είναι φυσική ροή των πραγμάτων και κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει.

Οι διακοπές βέβαια, μπορεί στο νου μας να είναι ημέρες ξεκούρασης και φόρτισης μπαταριών, τις περισσότερες φορές όμως, καταλήγουν να μας κουράζουν ακόμα περισσότερο και να εξαντλούν τον οργανισμό μας. Υπάρχουν όμως φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη σας δύναμη και να γεμίσετε ενέργεια και αντοχή για το νέα χρονιά που έρχεται.

Φυσικά, στην καλή λειτουργία του οργανισμού, βασικό ρόλο παίζει η επαρκής ξεκούραση και ο ύπνος, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η διατροφή, καθώς προσφέρει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, προκειμένου να δυναμώσει ο οργανισμός. 

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένα φρούτο που ευδοκιμεί την εποχή του φθινοπώρου και το οποίο αποτελεί την τέλεια τροφή για την ενδυνάμωση του οργανισμού. Ο λόγος, για το ακτινίδιο, που εκτός από ενέργεια, χαρίζει υπέροχη όψη στο δέρμα, συμβάλλει στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας και βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία.

Είναι ένας διατροφικός θησαυρός, που μπορείτε να καταναλώσετε είτε σαν σνακ μέσα στην ημέρα σας, είτε σε μορφή χυμού, ακόμα και μέσα σε σαλάτες. Τρέξτε λοιπόν στο κοντινό μανάβικο και γεμίστε το ψυγείο σας, με το απόλυτο φρούτο του φθινοπώρου.