ZEN MONTH FITNESS

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα yoga που θα μεταμορφώσει το σώμα σου

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα yoga που θα μεταμορφώσει το σώμα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η yoga αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους τρόπους ασκήσεις τα τελευταία χρόνια, αφού είναι ευεργετική τόσο για το σώμα, όσο και για το πνεύμα. Επιπλέον, οι στάσεις της αφενός ενδυναμώνουν τους και αφετέρου συμβάλλουν στην καύση λίπους και άρα στην απώλεια κιλών.

Είναι ένας τρόπος εκγύμνασης για κάθε μυ του σώματος, όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ως προς την εκτέλεση, καθώς ακόμα και το μικρότερο λάθος στην στάση σας, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Για αυτό και είναι απαραίτητη η επίβλεψη ενός δασκάλου, ειδικά δε αν πρόκειται για αρχαρίους.

Το κανάλι του Youtube «Love Sweat Fitness», φαίνεται ότι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα άκρως διασκεδαστικό και καλοκαιρινό πρόγραμμα yoga, το οποίο είναι εύκολο για όλους και βασίζεται στην ενδυνάμωση των κοιλιακών. Με το πρόγραμμα αυτό όμως, γυμνάζονται εξίσου καλά τα χέρια, τα πόδια και η πλάτη, ενώ οι επαγγελματίες trainers υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει πραγματικά το σώμα σας, διώχνοντας το περιττό λίπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο των ασκήσεων παρακάτω και δοκιμάστε τις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 311 / position2: 1065
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb