LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBT Feed Summer Feed
E-Daily
Αυτοκίνητο έπεσε στις προστατευτικές μπάρες στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

Έξι πολύτιμες συμβουλές που μας έμαθαν οι εκπομπές μαγειρικής

Πόσες από αυτές γνωρίζατε;

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/5/2018 | 13:11

Έξι πολύτιμες συμβουλές που μας έμαθαν οι εκπομπές μαγειρικής

Ένα από το καλό των εκπομπών μαγειρικής είναι ότι συχνά μας διδάσκουν και μερικά πολύ χρήσιμα tips. Στο γνωστό και μη εξαιρετέο Tasty έκαναν μία έρευνα μεταξύ των αναγνωστών τους, ζητώντας τους να μοιραστούν μαζί τους τις καλύτερες μαγειρικές συμβουλές που έμαθαν παρακολουθώντας εκπομπές μαγειρικής. Και ιδού τα αποτελέσματα:

1. Φυλάξτε τα αβγά με την μυτερή πλευρά προς τα κάτω
Αν θέλετε να βρίσκεται ο κρόκος των αβγών πάντα στο κέντρο, ο σωστός τρόπος είναι να βάζετε τα αβγά στις αβγοθήκες με τη μυτερή πλευρά προς τα κάτω, ώστε ο κρόκος να κυλάει προς το κέντρο και να μην «κάθεται» στο κάτω μέρος του αβγού.

2. Ένα μικρό βαθούλωμα στο μέσο των μπιφτεκιών προσφέρει ομοιόμορφο ψήσιμο
Για να μην φουσκώνουν τα μπιφτέκια στη μέση και να ψήνονται ομοιόμορφα, μπορείτε αφού τα πλάσετε να τα πιέσετε ελαφρώς στη μέση με τον αντίχειρά σας, δημιουργώντας μία μικρή εσοχή.

3. Αν η μπριζόλα δεν ξεκολλάει από τη σχάρα ή το τηγάνι δεν έχει ψηθεί ακόμη
Στην ίδια λογική με τις τηγανίτες και τα pancakes, για να είσαστε σίγουροι ότι έχει φτάσει η στιγμή να γυρίσετε από την άλλη πλευρά τη μπριζόλα σας, περιμένετε μέχρι να ξεκολλάει εύκολα από τη σχάρα και το τηγάνι. Αν κολλάει ακόμη στην επιφάνεια του σκεύους, τότε δεν είναι έτοιμη για γύρισμα.

4. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστούμ μικρές τρύπες στις τηγανίτες και τα pancakes πριν τα γυρίσετε
Αναρωτιέστε πότε έχουν ψηθεί τελείως οι τηγανίτες και τα pancakes στο τηγάνι για να τα γυρίσετε και από την άλλη πλευρά; Το μυστικό είναι να περιμένετε μέχρι οι φούσκες που δημιουργούνται στην επιφάνεια τους να μην σκάνε.

5. Το μαρούλι iceberg καθαρίζει ευκολότερα αν το χτυπήσετε
Για να αφαιρέσετε πιο εύκολα το κάτω σκληρό μέρος του iceberg και να μοιράσετε ευκολότερα τα φύλλα του, το πιάνετε με τα δύο χέρια και το χτυπάτε με δύναμη για μία φορά πάνω στον πάγκο της κουζίνας, με το σκληρό μέρος προς τα κάτω. Στη συνέχεια απλά στρίβετε και αφαιρείτε αυτό το κομμάτι.

6. Αποσύρετε το τηγάνι με τα scrambled αβγά από τη φωτιά πριν ψηθούν εντελώς
Αν μαγειρεύετε τα αβγά στο τηγάνι μέχρι να στεγνώσουν τελείως δεν θα έχετε καλοψημένα αλλά παραψημένα αβγά. Το σωστό είναι να τα αποσύρετε λίγο νωρίτερα και η θερμοκρασία που έχει ήδη το τηγάνι θα ολοκληρώσει τη διαδικασία μαγειρέματος μέχρι να τα σερβίρετε στο πιάτο. Έτσι θα έχετε τα τέλεια, ζουμερά scrambled αβγά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τα ζώδια σήμερα: 14 Aυγούστου
Σήμερα
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr
Η super αποτοξινωτική σαλάτα των 2.000.000 προβολών και πώς να τη φτιάξετε!
Σήμερα
Νόστιμη, ελαφριά και ίσως η καλύτερη διατροφική πρόταση για τις καλοκαιρινές ημέρες
Silk finger balls: Το μέλλον στην περιποίηση του προσώπου
Σήμερα
Ήδη κάνουν θραύση στην Κορέα και η Κορέα ξέρει από καλλυντικά!
Πόσο κακό σου κάνει το ψωμί με τη μαρμελάδα;
Σήμερα
To αγαπημένο πρωινό όλων
Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι παρτενέρ στα ραντεβού
Σήμερα
Θα περάσεις τέλεια μαζί τους!
Τρέξιμο στην παραλία: Δεν είναι όσο αθώο φαίνεται
Σήμερα
Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν
Πώς να ξυρίσεις τα καμμένα πόδια
Σήμερα
Σώσε τη κατάσταση
Οι ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού
Σήμερα
Μια βουτιά μπορεί σε βοηθήσει
Πώς το κολύμπι μπορεί να σε βοηθήσει σε διάφορες παθήσεις
Χτες
Από τις σημαντικότερες μυοσκελετικές παθήσεις μέχρι τις πιο απλές