ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που καμιά γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα

Και όμως, δεν έχει να κάνει με την ομορφιά, το ύψος και τα κιλά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που καμιά γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν παίζουν ρόλο οι κοιλιακοί, το όμορφο χαμόγελο ή τα ακριβά εστιατόριά. Καλά είναι όλα αυτά, όμως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στους άντρες που μπορεί να τους κάνει πραγματικά αξέχαστους μετά τον χωρισμό.

Φυσικά κάθε διάλυση σχέσης είναι ένα δύσκολο γεγονός, είτε λόγω συνήθειας, είτε επειδή κάποιος από τους δυο έχει συναισθήματα δυνατότερα από τον άλλον, όμως πρόσφατη έρευνα αποκαλύψει μια απίστευτη πτυχή για την ψυχολογία της γυναίκας, πάνω στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Ο καθένας θέλει τον χρόνο του για να ξεπεράσει έναν χωρισμό και η κάθε γυναίκα λειτουργεί εντελώς διαφορετικά, όμως μερικές εκπρόσωποι του θηλυκού φύλου κάνουν λίγο παραπάνω να ξεχάσουν τα αγόρια που άφησαν πίσω τους. Όχι όμως για τους λόγους που πιθανότατα να σκέφτεσαι, όπως το τέλειο κορμί ή σωστή συμπεριφορά.

Ο τύπος άντρα που αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του στην καρδιά μιας γυναίκες, είναι εκείνος που έχει έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Κοινώς, όσο κάποιος κάνει τη σύντροφο του να γελάει περισσότερο, τόσο πιο δύσκολα εκείνη θα τον ξεπεράσει, σε περίπτωση που η σχέση τους λήξει άδοξα. Ακόμα, η ίδια έρευνες έδειξε ό,τι όσο πιο αστείος είναι ένας άντρας, τόσες περισσότερο μια γυναίκα θέλει να κρατήσει επαφές μαζί του, μετά τον χωρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παραπάνω ευρήματα, επιβεβαιώνουν παλαιότερες μελέτες που έχουν καταλήξει στο γεγονός ό,τι το χιούμορ είναι βασικό χαρακτηριστικό για την επιλογή συντρόφου από τις γυναίκες. Βέβαια δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι ακριβείς λόγοι που αυτό συμβαίνει, όλα δείχνουν όμως ό,τι το αντρικό χιούμορ είναι ένα ελκυστικό γνώρισμα, στο οποίο καμιά γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί. 

Επιπροσθέτως, όταν μια γυναίκα έχει σχέση με έναν άντρα με χιούμορ, αυτός ικανοποιεί τη νεοφιλία της, δηλαδή την ανάγκη της για νέες εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 234 / position2: 1298
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb