E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 αποτελείται μόνο από Αφροαμερικανούς

Η Naomi Campbell ποζάρει στη Χώρα των Θαυμάτων

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/7/2017 | 00:47

Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 αποτελείται μόνο από Αφροαμερικανούς

Όσοι συλλέγουν τα γνωστά ημερολόγια της Pirelli ήρθε η ώρα να δουν τις πρώτες φωτογραφίες για το επερχόμενο τεύχος του 2018, οι οποίες είναι κυριολεκτικά βγαλμένες από παραμύθι.

Όμως το συγκεκριμένο τεύχος έχει κάτι ξεχωριστό, καθώς το cast του αποτελείται μόνο από Αφροαμερικάνους, οι οποίοι ποζάρουν σε σκηνικά εμπνευσμένα από το γνωστό παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Ο πολυβραβευμένος Βρετανός φωτογράφος Tim Walker, μάζεψε μερικούς από τους πιο διάσημους Αφροαμερικανούς σταρ και μαζί με τη βοήθεια του επίσης Αφροαμερικανού διευθυντή της Βρετανικής Vogue Edward Enninful, έκαναν τα μαγικά τους για μια φωτογράφιση που εντυπωσιάζει.

Ο Enninful, αποτελεί τον πρώτο Αφροαμερικανό άνδρα που είναι υπεύθυνος για ένα μεγάλο γυναικείο περιοδικό μόδας.

Σύμφωνα με το μοντέλο Thando Hopa που συμμετείχε στη φωτογράφιση, αυτό το ημερολόγια αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για να γκρεμιστούν τα στερεότυπα και οι εικόνες που υποτίθεται ότι ορίζουν την κοινωνία. 

Για το 45ο ημερολόγιο της Pirelli φωτογραφήθηκαν τα εξής ονόματα:

Adwoa Aboah, Naomi Campbell, Sean “Diddy”, Slick Woods, Lupita Nyong’o, Whoopi Goldberg, Djimon Hounsou, Ru Paul, Adut Akech, Alpha Dia, King Owusu, Lil Yachty, Thando Hopa, Wilson Oryema, Zoe Bedeaux, Sasha Lane και η Duckie Thot.