LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

The Blind Pilots Project #2: ο απόλυτος προορισμός!

Μια έκθεση φωτογραφίας με live Dj sets, art installations, quality finger-food και cocktails!

Δημοσίευση 15/11/2016 | 00:17

The Blind Pilots Project #2: ο απόλυτος προορισμός!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία: 26/11/2016
ΝΟE 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Ωρα προσέλευσης: 17:00

10,00€

Αποθήκη Γ'

Ένα φωτογραφικό project διεθνούς βεληνεκούς, θα πραγματοποιηθεί στο πιο «φωτογενές» σημείο της Θεσσαλονίκης, στο λιμάνι της, στις 26 Νοεμβρίου 2016.

85 φωτογράφοι, οι περισσότεροι διεθνώς βραβευμένοι για το έργο τους, παρουσιάζουν μια εξαιρετική συλλογή φωτογραφιών από ολόκληρο τον κόσμο (Ινδία, Αυστραλία, Αφρική, Μαλαισία, Ιαπωνία, Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη). 85 διαφορετικά ονόματα, 85 διαφορετικές οπτικές γωνίες, αισθητικές, τεχνικές, ιδέες, ιστορίες.

The Way Eye See It. Πώς βλέπει το μάτι του φωτογράφου τον κόσμο μέσα από το φακό του.

The Way Eye See It. Πώς βλέπει το μάτι μας τις φωτογραφίες τους.

Με ενδεικτικά ονόματα τους Raquel Chiceri, Alex Coghe, Andrey Kezzyn, Andrew Suryono, Jarrad Seng, Tina Signesdottir Hult, Krasi Matarov, Roy Terlier

Όμως το The Blind Pilots Project δεν είναι απλά μία έκθεση φωτογραφίας. Η εμπειρία της Εικόνας ντύνεται αρμονικά με τον Ήχο κι απογειώνεται με τη Γεύση.

Σε όλη τη διάρκεια της φωτογραφικής έκθεσης διεθνούς φήμης DJs με live sets θα μας ταξιδεύουν ηχητικά, σε ταξίδια εφάμιλλα αυτών των εικόνων.

Finnebassen, Mononome, Chris Ex (Eξαρχόπουλος), Μαρία Στράντζα (Uplifter Records) (more t.b.a. soon)

Finnebassen, o Νορβηγός κυρίαρχος της Melancholic House Μουσικής σκηνής!

O Dj, που με μεγάλη μας χαρά και τιμή θα κορυφώσει τη βραδιά. Ο πλέον ακατάπαυστος μουσικός παραγωγός, το 2012 με το επικό κομμάτι “if you only knew”, έκανε την πρώτη του παγκόσμια επιτυχία και απογείωσε τη dance σκηνή (5εκ views/ youtube και νο. 3 στο Beatport Nu Disco Chart). Οι τεράστιες επιτυχίες του που ακολούθησαν, “Touching Me” and “Such a High” (24εκ. views youtube) τον εδραίωσαν πλέον ως ένα από τα διασημότερα ονόματα της House μουσικής και κέρδισαν ακόμα και την υποστήριξη των Solomun, Hot Since 82, Sasch BBC, Motorcitysoul, Atapy, Djuma Soundsystem, Alex Niggerman, Gabriel Sordo, Hunter/Game, The Mekanism, Blond:ish, Toky.

Ο ίδιος δηλώνει σαν επιρροές του τους Maceo Plex, Solomun, Art Department.

https://www.facebook.com/finnebassen/

Mononome, το «νέο κύμα» ελλήνων παραγωγών με ένα κράμα electronic – trip hop ήχου.

Συνθέτει με την χρήση δειγμάτων (samples) κατασκευάζοντας μια διαδραστική ηχητική εμπειρία, η οποία δημιουργεί ενα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα.

Λούπες, γκρουβαριστές μπασσογραμμές και δυνατά drums, δένουν μεταξύ τους δημιουργώντας μια μυστηριώδη διάθεση. Τα “σκονισμένα” samples παρμένα αποκλειστικά απο δίσκους βινυλίου καθώς και τα έντονα jazzy στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται, αδιαμφισβήτητα, επιφέρουν μια μοναδική νότα νοσταλγίας.

Έχει μοιραστεί την σκηνή με: Wax Tailor, DJ Krush, Gramatik, Guts, Chinese Man, Nostalgia 77, Fulgeance, Debruit, La Fine Equipe, μεταξύ άλλων.

https://www.facebook.com/mononomeofficial 

https://www.youtube.com/user/mononome2500

Ο χώρος θα είναι γεμάτος με art installations γνωστών καλλιτεχνών, δίνοντας μία ιδιαίτερη πινελιά στη βραδιά, με καλλιτέχνες όπως Θεοδόσης Φράστανλης, Οδυσσέας Τοσουνίδης, Γιώργος Ευσταθουλίδης, Τάσος Κελεμίδης, Μαρία Στάμογλου.

Παράλληλα, γνωστή αλυσίδα με χαρακτηριστική αισθητική, θα αναλάβει το γαστρονομικό ταξίδι μας, προσφέροντας εξαιρετικές δημιουργίες, φτιαγμένες με σπάνια υλικά από όλο τον κόσμο. Η εμπειρία συμπληρώνεται με ευφάνταστα κοκτέιλ εμπνευσμένα ειδικά για το project από επαγγελματίες bartenders.

Όμως δε σταματάμε εδώ. Ζεσταίνουμε τις (φωτογραφικές) μηχανές μας μέχρι το πάρτι με ένα διαγωνισμό φωτογραφίας, που διενεργείται αποκλειστικά στο page μας. Από το διαγωνισμό θα ξεχωρίσουν 15 φωτογράφοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν κομμάτι της έκθεσης και να απολαύσουμε τα έργα τους δίπλα σε αυτά γνωστών και βραβευμένων φωτογράφων.

Οι Blind Pilots, μια ομάδα νέων ανθρώπων, εδώ και πέντε χρόνια, συγκεντρώνουνε έργα τέχνης και πολιτισμού και τα προβάλλουνε στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά τους δίκτυα. Πριν από δύο χρόνια, πραγματοποιήσανε το Project #1 στη Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία, η οποία τους ενθάρρυνε να προχωρήσουνε στη διετή προετοιμασία του φετινού, μεγαλύτερου, Blind Pilots Project #2.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Cityλάιφ Χτες
από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική