LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

the DAY AFTER with Rahaan [US]

Δημοσίευση 13/2/2016 | 00:08

the DAY AFTER with Rahaan [US]
ΑΘΗΝΑ - Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Tηλέφωνο: 2167003325
https://www.romantso.gr/
Ημερομηνία: 20/02/2016
ΦΕΒ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Ωρα προσέλευσης: 23:00

Είσοδος: 8 ευρώ

Εκλεκτικά set, δυνατό γκρουβ και αυθεντική, εκρηκτική, soulful disco είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει τον Rahaan ως έναν από τους πιο περιζήτητους disc jockeys του είδους του, παγκοσμίως. Η τεχνική του, αλλά και η εντυπωσιακή ενέργεια του πάνω στα deck, τον έχουν ταξιδέψει από τα πιο underground club του Σικάγο μέχρι τα μεγαλύτερα πάρτι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Στο Τhe Day After, υπόσχεται να τιμήσει τον τίτλο που του έχει δoθεί ως “DJ των DJs”, χαρίζοντας ένα σπάνιο disco, garage και house set “λίγο πιο κάτω από το έδαφος”.

Τον Rahaan θα συνοδέψει ο resident του Ρομάντσο Breakin Moves και o SoulSeduction.

The Day After

The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια!

Στο the DAY AFTER εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set.

Αντέχεις την επόμενη μέρα;

Rahaan [US/ Street Edits, Lumberjacks In Hell]

Η μουσική πορεία του Rahaan ξεκίνησε τη δεκαετία του Ά80, παραλληλα με την άνοδο της house μουσικής σκηνής στην Αμερική, όπου μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους DJ, σε υπόγεια και σοφίτες του Σικάγο. Σύντομα άρχισε να διοργανώνει τα δικά του πάρτι ως μέλος της ομάδας Chuck Brothers, με τη φήμη του να μεγαλώνει, μέσα από σημαντικά residencies σε club όπως τα ΆThe SpotΆ και ΅Buddha LoungeΆ. Μέσα στα χρόνια, έχει κάνει edit σε μερικά από τα πιο κλασσικά disco και house κομμάτια. Τα edit και οι παραγωγές του χαρακτηρίζονται από soul, boogie, jazz και funk στοιχεία και έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές όπως η KAT Records, η Lumberjacks in Hell, η Stilove4music και στη δική του, Street Edits.

Έχει παίξει σε μερικά από τα γνωστά club της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής, ενώ mix του έχουν ακουστεί σε σταθμούς όπως οι The Heat, Deep House Page αλλά και στο Boiler Room. http://www.residentadvisor.net/dj/djrahaan  https://soundcloud.com/rahaan  https://www.facebook.com/DJRahaan/ 

Breakin Moves [Nous]

Ο Breakin Moves aka Rusty Brown παίζει μουσική από το 1997. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο VM Radio, όπου και έκανε εκπομπές για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαύρη μουσική από τα τέλη των 50's μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιρροές της στη λευκή μουσική σκηνή. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο vinyl digging εντός και εκτός συνόρων, ψάχνοντας κυρίως από τζάζ και ντίσκο μέχρι acid house μέχρι minimal techno. https://soundcloud.com/breakinmoves  https://www.facebook.com/breaking.moves 

SoulSeduction [OBM Rec]

Στις αρχές της δεκαετίας του Ά90, ο SoulSeduction άρχισε να συλλέγει δίσκους acid jazz, soul, funk, jazz, disco και house, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να παίζει μουσική. Από τότε το πάθος του για τη μουσική εκφράζεται μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς και μέσω set σε bar και club σε όλη την Ελλάδα. Έχει παίξει δίπλα σε διάσημους DJ και μουσικούς παραγωγούς, όπως οι David Morales, Giorgio Moroder, Eddie C.

Ταυτόχρονα, έχει επιμεληθεί την παραγωγή πολλών guest mix, set και κομματιών για δισκογραφικές εταιρίες, όπως OBM Rec. και Melodram Recordings, ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ο γαλλικός Le Rituel, ο νεοϋορκέζικος TSONYC 'The Sound of New York City' και ο βρετανικός Soul-Radio. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πυρετωδώς με την παραγωγή και το editing. https://soundcloud.com/mr-jazzhole  https://www.facebook.com/soulseduction.diggindeeper  https://www.mixcloud.com/SoulSeduction/

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά

Nightλάιφ 30.12.2023
Ο δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα μετρήσει αντίστροφα για το 2024

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Nightλάιφ 01.12.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 01/12 έως 31/12

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάζουμε το Old Fashioned Week μαζί με το Woodford Reserve

Nightλάιφ 27.11.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 27/11 έως 03/12