LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Erotic Art Festival

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Αθήνα 19/12/2014 έως 22/12/2014

Δημοσίευση 5/11/2014 | 13:49

Erotic Art Festival
ΑΘΗΝΑ - Γήπεδο TaeKwonDo - Κλειστό Π.Φαλήρου
Ημερομηνίες: από 19/12/2014 έως 22/12/2014
ΔΕΚ 2014
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ωρα προσέλευσης: 14:00

10,00¤ - 15,00¤
Οpening: 19/12/14 – 17.00
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών – Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

***Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή στους διαγωνισμούς μας! Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail!***

 

Η Erotic Art έρχεται στην πόλη της Αθήνας για πρώτη φορά! Παρουσιάζει η Έυη Αδάμ μαζί με την Τζέην Σαμπανίκου! 

Η Athena Erotic Art 2014  θα φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα της Pοrn βιομηχανίας!

Όλοι όσοι επισκεφτούν την διοργάνωση  θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε άκρως αισθησιακά shows.

Sεx stars από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο, θα βρίσκονται στην Αθήνα για 4 ημέρες “for your eyes and mind only”. Περιμένουμε με ανυπομονησία μεγάλα ονόματα όπως JennaJane, Mya Diamond, PussyKat, Carla Cox, Naomi Cole, Symba, Kyra Black, Melinda, Yvete Shine, Patrick, Kenzo Superstar, Tony Brooklyn, Leyla Peachbloom, Zircovia Starfighter και Diego 001.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό κι αξεπέραστο ερωτικό υπερθέαμα που ΅ΆκλείνειΆΆ το μάτι στον πιο απελευθερωμένο εαυτό μας και λειτουργεί πεισματικά στην ΅ΆπεσμένηΆΆ διάθεση της εποχής. Έχουν οργανωθεί τολμηρά θεάματα που θα μαγέψουν τις αισθήσεις και θα προσφέρουν νότες ξεγνοιασιάς κι ερωτισμού στο πολυπληθές κοινό. Ιδιαίτερες χορογραφίες και πρωτοποριακά show θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς καθώς μουσική, χορός κι ανθρώπινο σώμα θα γίνονται ένα κάτω από την υπέροχη ομπρέλα του ερωτικού πάθους και της ανθρώπινης επαφής. Όσοι παραβρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους sex star και να προμηθευτούν υλικό από τις παραγωγές τους.

Ετοιμαστείτε για ψυχαγωγία άλλου επιπέδου απολαμβάνοντας sεx stars όπως:

Η εκρηκτική ξανθιά καλλονή Jenna Jane, ή αλλιώς και βασίλισσα της Βουδαπέστης, που έρχεται για να μαγέψει το κοινό της πρωτεύουσας. Διεθνής sex star, φωτομοντέλο και ηθοποιός, η καλλονή με τα sexy tattoos επισκέπτεται την Ελλάδα κι η παρουσία της αναμένεται να είναι άκρως αισθησιακή. Η επίσης ξανθιά δίδυμος Carla Cox από την υπέροχη και μαγευτική Πράγα ξεκίνησε την καριέρα της το 2006 κι έχει κερδίσει βραβεία όπως είναι τα 2012-XBIZ LA και 2012-SHAFTA - Καλύτερης Ξένης Ερμηνεύτριας. Με παράφρονες κινήσεις και kinky τρόπο ζωής η Carla Cox θα ταρακουνήσει τον κόσμο της έκθεσης χωρίς έλεος. Η Mya Diamond, πανέμορφη κι εκρηκτική, γεννημένη στην Marcali της Ουγγαρίας διαθέτει τέλειες αναλογίες οι οποίες παράλληλα με τις σπουδές, της έδωσαν τη δυνατότητα να απασχολείται κι ως μοντέλο.

Η Pussy Kat φέρνει την εξωτική ομορφιά της Ασίας, γεννημένη στην πόλη Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, στην καλύτερή της εκδοχή και θα διαπιστώσει το ελληνικό κοινό γιατί δικαίως θεωρείται η καλύτερη Asian Performer. Μάλιστα φέτος κέρδισε στο VENUS τo βραβείο Best Asian Performer 2014 και στο DDF το βραβείο Best Hardcore 2014. Συνειδητοποιημένη και δυναμική, συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία «stopchildpοrno».

Η καταπληκτική σταρ απ΄ την Ουγγαρία Naomi Cole θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη συμμετρία της πληθωρικότητας. Ναζιάρα και με εκρηκτικό ταπεραμέντο, φέρνει στο μυαλό το κορίτσι της διπλανής πόρτας και κρατά το ενδιαφέρον… του κοινού πάντα ανεβασμένo καθώς ο εκρηκτικός αισθησιασμός της δεν αφήνει να ενδιαφερθεί κανείς για κάτι άλλο παρά μόνο για τα μαγευτικά της show και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που θα προσφέρει στη χώρα μας, στο κεντρικό stage της Erotic Art 2014, θα είναι κάτι παραπάνω από καυτό. Mε πολυετή καριέρα και βραβεία από διάφορες χώρες έχει ξεχωρίσει και έχει διακριθεί παγκοσμίως.

Η Kyra Black, λάτρης των tattoo είναι το απόλυτο πρότυπο του sexy inked-girl. Γεννήθηκε το 1987 στην Βουδαπέστη κι εργάζεται στην ενήλικη βιομηχανία από το 2007. Η Κyra είναι επίσης Λιβανικής καταγωγής, γεγονός που κάνει το θέαμα που προσφέρει πολύ πιο spicy. Παρθένος στο ζώδιο και λατρεύει τα tattoo με τα οποία και έχει στολίσει το σώμα της. Στο σώμα της θα δείτε κρανίο σε σχήμα σκαθαριού δεξιά, floral στο αριστερό πάνω μέρος της πλάτης της και στο κάτω μέρος της πλάτης της έχει με πεταλούδες, γυναικεία πρόσωπα και φτερά. Η Yvette Shine με μοναδική ομορφιά, διαθέτει κορμί που σαγηνεύει προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού. Λάτρης της Ελλάδας, έρχεται για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να προσφέρει αναμνήσεις που δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό.

Τέλος, ειδικά για το γυναικείο κοινό και μόνο, έρχεται στο stage της Erotic Art το μοναδικό και sεxy 3colore αγοριών (Patric // Diego // Kenzo) που θα εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους και θα εξάψουν τη φαντασία προσφέροντας ένα θέαμα βγαλμένο από τα καλύτερα θηλυκά όνειρα.

__________________________________

Μια διαδραστική εμπειρία η οποία παρουσιάζει το ρόλο  του σ3ξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη. Αθωότητα και λαγνεία εναλλάσσονται σε ένα μοναδικό Non-Stop Sexy Bazaar που θα διαρκέσει 4 ολόκληρες ημέρες.

Πάνω από 150 εκθέτες, μοναδικός στόχος των οποίων είναι η τόνωση και η βελτίωση της εpωτικής διάθεσης των κατοίκων της μεγαλούπολης! H Aθήνα, αυτή η σέξι και underground πόλη, δείχνει για πρώτη φορά στον κόσμο, όλη τη δύναμη του ερωτισμού της.

Η πρώτη Erotic Art δίνει στην Αθήνα την θέση που της αξίζει μέσα στον χάρτη των μητροπόλεων που διοργανώνουν φεστιβάλ με θέμα  τον ερωτισμό και το σεξ.

Έτσι, η πόλη μας, γίνεται για λίγες μέρες το κέντρο του κόσμου, προσφέροντας:
•    την εμπειρία της πολυπολιτισμικότητας
•    την ευκαιρία να εκμυστηρευτούν οι πιο sexyφαντασιώσεις
•    την χαρά να γνωρίζουν οι θεατές από κοντά διεθνής Guest Stars από τoν χώρο του Striptease
•    την γνώση και την ενημέρωση σε θέματα σεξ και σχέσεων
•    την απόδειξη ότι στον ερωτισμό τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, λαγνεία και αθωότητα μπορούν να στεγαστούν μέσα σε μία έκθεση με υψηλή αισθητική

Στο πλαίσιο του sexy bazaar θα πραγματοποιηθούν παράλληλα δρώμενα και events όπως:

Τhe  Sex education. Sex Gastronomy. Sex Art. Performing Sex Arts. Show Room.

The Forbidden Areas. Ladies Area. Gay friendly Area. Bdsm Area. Swinger Club.

Σύντομα θα ανακοινωθούν δυο βραδινά events τα οποία και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές επισκεφτείτε :
www.erotic-festival.com

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Χτες
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Χτες
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ Προχτές
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!