LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλλαγή ημερομηνίας: 37ο River Party

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

To δικό σου River Party!!!

Δημοσίευση 23/5/2014 | 10:56

Αλλαγή ημερομηνίας: 37ο River Party
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νεστόριο Καστοριάς
Νεστόριο
Ημερομηνίες: από 18/7/2015 έως 23/7/2015
ΙΟΥΛ 2015
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Το River Party επιμένει και αντιστέκεται στις δυσκολίες για να χαρίσει μέσα από τη μουσική στιγμές χαράς που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο!
 
Ωστόσο, η έκτακτη κατάσταση που έχει προκύψει σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, μας αναγκάζει να προχωρήσουμε στην αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του φεστιβάλ. Έτσι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά τον Αύγουστο, από τις 18 ως τις 23 Αυγούστου, και μάλιστα θα διαρκέσει 6 ημέρες!
 
Χωρίς καμία απολύτως αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου του, το River Party προσθέτει μία ακόμη ημέρα και προσκαλεί τους κορυφαίους DJs του Happy People Dance Festival στις σκηνές του αποδεικνύοντας ότι είναι και παραμένει το απόλυτο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού! Δύο φεστιβάλ ενώνονται και προσφέρουν την απόλυτη διασκέδαση!

Και για να μπορέσουμε όλοι να χαρούμε μοναδικές στιγμές και κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, καταφέραμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τις ήδη χαμηλές τιμές των καταναλώσεων εντός του River Party.
 
To 37o River Party μας περιμένει και φέτος για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο Νεστόριο της Καστοριάς.
 
Έξι μέρες με non-stop μουσική και χορό, που τις έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Stay tuned!
 
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το νέο πρόγραμμα που θα προκύψει θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.

Τα εισιτήρια και για τα δυο φεστιβάλ ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες όπως και τα εισιτήρια μεταφοράς από και προς τον χώρο του φεστιβάλ.

_________________________

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια και για πρώτη φορά έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του να επιλέξουν τα πάντα γύρω από αυτό! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στο Νεστόριο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Φέτος όλοι όσοι έχουν αγαπήσει το River Party, όσοι έχουν μεγαλώσει κι εχουν περάσει τα καλοκαίρια τους σε αυτό αλλά και οι νέοι φίλοι του, είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να φανταστούν και να σχεδιάσουν το φεστιβάλ των ονείρων τους. Να γίνουν αυτοί οι διοργανωτές για μια φορά, να σκεφτούν πώς θα ήθελαν να είναι και πώς θα ήταν αν οι ίδιοι μπορούσαν να επιλέξουν τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος. Η ανακοίνωση βγήκε νωρίς, αρχές Φεβρουαρίου και έδωσε αυτήν την μοναδική ευκαιρία σε όλους μέσω του επίσημου site του River Party και των social media. Η ανταπόκριση; ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε 15 ημέρες, περισσότεροι από 6.000 φίλοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και έστειλαν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση του καλύτερου River Party στην ιστορία του θεσμού. Τα αποτελέσματα ήταν πολλά και όντως βοήθησαν τους διοργανωτές να έχουν μια σαφή εικόνα για τις προτιμήσεις του κοινού για κάθε τομέα του φεστιβάλ: καλλιτέχνες, σκηνές, τιμή εισιτηρίου, χρόνος/διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην στιγμή που δόθηκε το σήμα για την έναρξη της προπώλησης, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά! Όποια και αν είναι η τιμή του εισιτηρίου που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε...η προπώληση για το 37ο River Party ξεκίνησε ακόμη πιο χαμηλά! Και για άλλη μια φορά η ανταπόκριση ήταν…αστραπιαία! Χτες 16/3 διατέθηκαν τα πρώτα 500 πενθήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ και μέσα σε λίγες ώρες έγιναν… ανάρπαστα!

Αυτό το River Party δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές επεξεργάζονται όλες τις ιδέες του κοινού και πολύ σύντομα "Το δικό σου River Party" θα είναι το πιο hot και “wish for” festival του καλοκαιριού! Ετοιμάστε σακίδια και χάρτες. Το καλοκαίρι πλησιάζει!

Είναι όλοι εδώ! Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και δύο guests από το εξωτερικό, ο Gramatik και o James Arthur (για πρώτη φορά στην Ελλάδα!), έρχονται στο 37ο River Party για ένα non-stop μουσικό πενταήμερο που θα μείνει στην ιστορία.Δες αναλυτικά το line up και κλείσε από τώρα θέση στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του καλοκαιριού:Τετάρτη 29 ΙουλίουRiverside: Gramatik | MonikaForestage: Φοίβος ΔεληβοριάςForestage (after hours): Ζωντανοί ΝεκροίInto the jungle: Leon of AthensΝεανικά συγκροτήματαTequila: TBAΠέμπτη 30 ΙουλίουRiverside: Σωκράτης Μάλαμας | Ελεονώρα ΖουγανέληForestage: Αλκίνοος ΙωαννίδηςForestage (after hours): Λεωνίδας ΜπαλάφαςInto the jungle: Μαρίζα Ρίζου | Νεανικά συγκροτήματαTequila: TBA

Παρασκευή 31 Ιουλίου

Riverside: Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χρήστος Θηβαίος

Μελίνα Ασλανίδου

Forestage: Δήμητρα Γαλάνη

Forestage (after hours): Παύλος Παυλίδης

Into the jungle: Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα |

Νεανικά συγκροτήματα

Tequila: TBA

Σάββατο 1 Αυγούστου

Riverside: James Arthur | Maraveyas Ilegal

Δήμος Αναστασιάδης special guest Θανάσης Αλευράς

Forestage: Τάνια Τσανακλίδου & Ρίτα Αντωνοπούλου & Γιώργος Ανδρέου

Γιάννα Βασιλείου

Forestage (after hours): Active Member

Into the jungle: Ανδριάννα Μπάμπαλη & Rous

Νεανικά συγκροτήματα

Tequila: Xenia Ghali

Κυριακή 2 Αυγούστου

Riverside: Γιώργος Μαζωνάκης | Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα

Forestage: Νίκος Πορτοκάλογλου

Forestage (after hours): Imam Baildi

Into the jungle: Angelika Dusk

Νεανικά συγκροτήματα

Tequila: TBA

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!